PARENTING

NU ARUNCATI dintii de lapte ai copilului! ESTE INCREDIBIL ce putem face cu ei! S-a aflat ACUM

Stiati ca din dintii de lapte ale copiilor pot fi prelevate celule stem? Singura conditie este ca acestia sa nu fie supusi radiografiilor!

Nu va grabiti sa supuneti dentitia copiilor radiatiilor cu raze x decât daca este absolut necesar, în caz contrar celulele prelevate nu sunt viabile.

CITESTE SI >>>

Sindromul COPILULUI ZGALTAIT, afectiunea pe care parintii o provoaca celor mici fara SA AIBA HABAR!

INCREDIBIL! S-au nascut in ACEEASI ZI, din aceeasi mama, dar NU SUNT GEMENE! Au dat peste cap toate principiile medicinei moderne

ATENTIE, PARINŢI! „SARUTUL INGERILOR”, superstitia CARE ASCUNDE o BOALA PERICULOASA pentru BEBELUSI!

Acest procedeu poate fi aplicat si adultilor, care pot sa isi foloseasca molarii de minte si dintii nerecuperabili. Conditia ramanand aceeasi: fara radiografii.

Celulele stem prelevate corect din pulpa dintelui se folosesc cu succes si in tratarea unora dintre cele mai frecvente afectiuni ale aparatului dentar, dar nu numai. Ele sunt utuile in diferite boli paradontale si la regenerarea osului. De asemenea, pot fi tratati dintii cariati sau erodaţi. Această tehnologie asigura vitalitatea dintelui si, în consecinta, duce la longevitatea statusului ortodentar.

Celulele stem ale dintelui pot fi folosite si pentru regenerarea oaselor fracturate si la inlocuirea tesutului miocardic distrus, dupa infarct si in terapia afectiunilor neuro-degenerative. Revenind la dinţi, aflaţi că Edwin S. Robinson, profesor la Columbia University, a dezvoltat o tehnica speciala prin care, pe un esafodaj tridimensional, facut din materiale exclusiv naturale, asemenea materialelor de osteosinteza resorbabile, se poate crea prin regenerare un dinte anatomic cu ajutorul celulelor stem.

Şi asta în mai puţin de noua saptamani.

Prin aceasta metoda se reuseste ca celulele stem ale propriului organism sa poata fi directionate catre acest esafodaj.

Ele migreaza in mod natural catre zona dorita, permitand viitorului dinte sa fuzioneze cu tesutul din jur. Pe langa faptul ca aceasta metoda este mult mai atragatoare in comparatie cu tehnicile clasice de implant, mult mai putin dureroasa, mult mai putin costisitoare si obositoare, ea permite si o perioada mult mai scurta de recuperare.

Cu alte cuvinte, te poti alege cu un dinte nou-nout funtional si perfect sanatos intr-un interval de timp mult mai scurt, in comparatie cu alte metode.

Celulele stem sunt unităţi cu o capacitate extraordinară de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferenţiate: nervoase, hepatice, cardiace sau dermice, dar nu numai. Cel mai adesea, se recoltează din sângele ombilical si se stocheaza, datorita potentialului de a regenera si repara tesutul deteriorat.

Sursa: Superwomen.ro

Comments

comments