Revista presei

Nu avea UTER sau alte ORGANE REPRODUCATOARE feminine, dar a nascut gemeni! Vezi cum a fost posibil asa ceva

O femeie care din punct de vedere genetic s-a nascut BARBAT, a fost pusa in fata unui adevar cumplit, acela ca nu va putea da nastere, insa…

Hayley Haynes nu s-a nascut femeie din punct de vedere genetic, adica nu avea ovare si alte organe reproducatoare feminine. Asadar, nu putea ramane insarcinata niciodata!

CITESTE SI >>>

Copilul tau sta in aceasta pozitie! Iata de ce ar trebui sa-l opresti IMEDIAT

Acest baiat isi va pierde vederea din cauza unui lucru pe care s-ar putea sa-l ai si tu in casa

Cele doua mostre de lapte mamar apartin aceleiasi mame! Diferenta dintre ele te va face sa ramai MUT DE UIMIRE

In varsta de 28 de ani, femeia a fost devastata cand a auzit ca nu poate avea proprii copii. A si dezvaluit ca in cazul acesta niciun barbat nu se va uita la ea. Insa, prietenul ei din copilarie, Sam a trecut peste acest detaliu si s-a casatorit cu ea.

In adolescenta, ea nu avea ciclu si medicii au descoperit mai tarziu ca nu avea nici organe reproducatoare din cauza unei anomalii. Cand mi s-a spus ca nu am uter, am fost foarte confuza. Se adeverise cea mai mare temere a mea, aceea ca nu voi avea copii.

In ciuda acestui fapt, Sam a iubit-o si a luat-o de sotie, apoi au incercat mai multe tratamente panna au descoperit o clinica in Cipru. Au cheltuit aproape toate economiile pentru a-si vedea visul implinit si astfel prin mai multe fertilizari, a venit si vestea cea mare, ca este insarcinata. Intr-un final,Hayley a nascut doi bebelusi gemeni.

Sursa: KanalD.ro

Comments

comments