Sanatate

NU-I EXAGERARE. O pastilă pe care toti romanii o folosesc POATE UCIDE ÎN ORICE MOMENT! Autoritățile sunt ÎN ALERTĂ

Un analgezic extrem de folosit și în România poate aduce prejudicii grave asupra organismului dacă este folosit în exces, supradozele putând determina distrugerea ficatului și chiar deces.

Experții britanici au ajuns la concluzia că paracetamolul, deși este printre primele medicamente folosite în tratarea răcelii, o cantitate mare de pastile poate fi fatală pentru organism, scrie Daily Mail.

CITESTE SI >>>

MOARTEA GRI, substanta care poate UCIDE un om doar prin atingere, se gaseste la vanzare pe strazi! MARE GRIJA!!!

Remediul natural vechi de 800 de ani pentru bolile de inima si alte afectiuni! Simplu de preparat

Leacul magic folosit de strabuni care te apara de orice boala! Contine 4 ingrediente banale…

Studiul realizat de specialiști arată că există riscul ca o supradoză neintenționată de paracetamol poate duce la o insuficiență hepatică, care ar putea fi fatală. Acest risc este mai mare decât sinuciderea intenționată cu medicamente, iar explicațiile sunt simple. Medicii spun că oamenii care au luat o supradoză de paracetamol și sună la urgențe, nu prea reușesc să descrie simptomele și nu-și dau seama de gravitatea evenimentului, astfel că diagnosticul este unul greu de stabilit, iar ambulanța nu ajunge de multe ori la timp pentru a salva viața pacientului.

Studiile au arătat că 8 tablete de 500mg pe zi – echivalentul a 4g – este doza maxima de paracetamol pe care un om ar trebui un om sa o ingereze.

Comments

comments