PARENTING

Nu stia de ce bebelusul este bolnav mereu, cand a descoperit asta! Poate exista in orice casa

Desi imbolnavirea copiilor mici este o parte normala a stresului parintilor, ceea ce vei vedea in clipul de mai jos este pur si simplu oribil!
Este cosmarul oricarui parinte sa asiste la imbolnavirea copilului sau fara niciun motiv evident si la agravarea treptata a simptomelor bolii fara a putea interveni in vreun fel.
Penny Powell a distribuit recent pe Facebook fotografii dupa ce tatal si un bun prieten de-al ei a descoperit cauza bolii cronice a fiului ei. Tatal baiatului, Simon, impreuna cu prietenul lor au intuit cumva motivul pentru care starea copilului nu se ameliora, si s-a dovedit ca aveau dreptate. Cana pentru bebelusi a copilului avea o gura de scurgere etansa, iar cand Simon a inspectat-o mai atent, a simtit un miros ingrozitor care venea din interior.
Motivul pentru care parintii opteaza pentru acest model de cana pentru bebelusi consta in faptul ca gura de scurgere este sigilata, prevenind astfel inghitirea accidentala a capacului. Atunci cand Simon a deschis gura de scurgere cu un cutit, a aflat pe loc cauza bolii fiului sau: gura de scurgere era plina de … MUCEGAI!!

Citeste tot articolul pe Secretele.com

Comments

comments