O eticheta dintr-un hipermarket a isterizat Romania! Ce fel de pastrama se gaseste in raft? O fi cumparat cineva?!

Cetatenii din Romania ar trebui informati ca in hipermarketuri minorii nu ar trebui sa intre, intrucat pot intalni pe etichetele rafturilor tot felul de surprize.

Intr-un complex comercial angajatii au pus in raft o delicatesa romaneasca mai putin obisnuita. Cel putin daca e sa privim cu atentie hartia de prezentare.

Imaginea a fost surprinsa de un cumparator, caruia nu i-a venit sa creada ca vede asa ceva in ditamai magazinul. Pe eticheta unui sortiment de pastrama de paie era trecut si un cuvant obscen care pare parca pus acolo din senin, neavand nicio legatura cu produsul respectiv.

Cuvantul obscen ar putea avea totusi un inteles contextual doar daca angajatul care a redactat eticheta a incercat sa transmita clientilor un mesaj subliminal ca ar fi bine sa  nu cumpere acel produs, intrucat nu este pastrama de oaie sau are o problema de calitate.

Cert este ca eticheta a ajuns pe rafturi spre uimirea tuturor clientilor care au vazut-o. Unul dintre acestia, amuzat de situatie a fotografiat raftul si a pus imaginea pe contul sau de socializare, de unde a ajuns virala

Comments

comments

Author: johnyhilfiger