INTERNATIONAL

O femeie se razbuna pe fostul prieten, trimitandu-si mesaje de amenintare in numele lui

OMG! Cred ca am primit un alt mesaj de amenintare!

Daca v-ati despartit recent de prieten/prietena si nu aveti idee cum sa va razbunati pe el/ea, iata o idee originala. Dar sa aveti grija, pentru ca minciuna are intotdeauna picioare scurte.

Jeanne Mundango Manunga, o femeie de 25 de ani din Santa Ana, California si-a trimis singura mesaje de amenintare de pe un alt telefon mobil, motivand ca acestea vin din partea fostului prieten si a surorii sale, potrivit C|Net News.
Femeia a mers la politie unde a depus plangeri repetate. Fortele de ordine au facut investigatii si au constatat ca, intr-adevar, mesajele proveneau de la un telefon mobil, a carui cartela era inregistrata pe numele surorii fostului prieten. Cu toate acestea, investigatiile au demonstrat si faptul ca locatiile din care se trimiteau mesajele respective erau situate foarte aproape de casa victimei sau de locul sau de munca.
Fostul si sora lui au fost arestati de vreo trei ori, pana ca cei doi sa descopere grozavia.
Femeia care sustinea ca este amenintata a mers la un magazin de telefonie mobila si a cumparat o cartela pe numele surorii fostului prieten, dupa care s-a pus pe trimis mesaje catre numarul propriu de telefon. Ea a fost acuzata de mai multe infractiuni, printre care frauda. Acum va petrece un an in inchisoare, timp in care va putea pune la cale urmatorul plan de razbunare, de data asta, poate mai bun…

Comments

comments