INTERNATIONAL

O fetiță de 4 ani s-a dus pe furiș la geanta bunicii să ia câteva bomboane, dar ce a găsit acolo i-a adus SFÂRȘITUL! E cumplit ce s-a întâmplat în doar câteva secunde

Cutremurător! O fetiță, în vârstă de patru ani, din Florida, a murit după ce a încercat să caute niște bomboane în poșeta bunicii sale.

Yanelly Zoller știa că bunica ei avea mereu în geantă bomboane pentru ea, așa că s-a grăbit la tolba cu dulciuri într-un moment în care nimeni nu era prin preajmă.

CITESTE SI >>>

Fiecare copil care ajunge in casa lui moare – 80 de micuti au murit pana acum, insa el nu se opreste aici! Povestea acestui barbat este socanta!

Aceasta fetita a murit de CANCER la 6 ani! Ce au gasit parintii in sertarul ei? Le-a schimbat COMPLET viata

Unul dintre gemenii ei era pe moarte! Ce s-a intamplat cand l-a pus pe celalalt in incubator, langa el! MIRACULOS

Ceea ce a descoperit însă în geantă, avea să-i aducă sfârșitul. Micuța adescoperit în poșeta bunicii un pistol. Fără să știe ce este și cum funcționează, Yanelly a apăsat pe trăgaci, lucru care i-a fost fatal.

Shane Zoller, tatăl fetei a povestit întâmplarea îngrozitoare. Acesta a mărturisit, potrivit Daily Mail, că se afla în drum spre casa bunicilor când a observat mai multe mașini de poliție în fața locuinței părinților săi.

„Voia doar niște bomboane blestemate, atâta tot!”, au fost singurele cuvinte pe care a putut să le mai spună tatăl îndurerat.

Comments

comments