PARENTING

O fetiță a fost rasă pe cap, în fața a mii de oameni, în timp ce tatăl ei o privea cum plânge! Videoclip impresionant

Apasati sageata next pentru a viziona urmatoarea poza din galerie

Videoclipul cu o fetiță din Canada, care acceptă să fie rasă pe cap, pe o scenă, a strâns milioane de reacții pe Facebook, după ce a devenit viral.

Clipul surprinde momentul în care Sofia Smith, o frumoasă fetiță de nouă ani izbucnește în plâns, în timp ce este tunsă până la piele de o femeie. Alături de ea stă tatăl său, care încearcă să o consoleze.

Sofia și-a pierdut mama pe vremea când avea cinci ani. Din păcate, boala a lovit din nou familia Smith. De curând, frățiorul mai mare, Rand, în vârstă de 14 ani, a fost și el lovit de boala necruțătoare.

„Când am auzit că și Randy are cancer, m-am tot gândit ce pot să fac ca să îl ajut”, a declarat Sofia potrivit cbc.ca. Fetița a început să se dedice evenimentelor caritabile și, în semn de respect față de frățiorul său, a decis să-și doneze părul.

Alături de Sofia, alți 70 de voluntari au ales să își doneze părul, în speranța că vor putea să strângă cât mai mulți bani pentru copiii bolnavi de cancer. Până acum, acțiunile caritabile demarate de ea, împreună cu școala unde învață, au strâns 20.000 de dolari.


Comments

comments