O imagine INFRICOSATOARE din fata clubului Colectiv a iesit la iveala de-abia acum

Tragedia de la Colectiv a incins imaginatia multor oameni din Romania. Zvonuri ca incendiul devastator a fost planuit sau provocat de forte oculte au luat tot mai mult amploare.

Cu toate acestea, nu au fost gasite dovezi clare ca dezastrul a fost pus la cale de o mana criminala, cat despre forte oculte sau ideea ca Dumnezeu a vrut sa ii pedepseasca pe cei din club, pentru ca ascultau muzica satanica nici nu poate fi vorba.

Sunt unii care au mers mai departe cu imaginatia si au observat un detaliu inspaimantator in fata clubului Colectiv, pe care nimeni nu l-a observat pana acum.

Dincolo de fatada anosta a fabricii care gazduieste clubul, pe care probabil toata lumea a vazut-o in ultimile zile forma copacului de langa intrare a atras atentia catorva tineri entuziasti.

Copacul mare situat in vecinatatea intrarii are forma unui om cu bratele desfacute care ar vrea parca sa alunge pe toti cei care se afla in fata clubului.

Sigur, constatarea, desi a fost trimisa pe redactia publicatiei Cacan.ro, nu inseamna mai nimic si nu poate face nicio conexiune cu nicio alta teorie in afara de datele oficiale.

Cu toate acestea, nu putem insa sa nu observam cat timp liber au unii dintre semenii nostri.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger