PARENTING

O surpriza neasteptata pentru toti parintii! Totul e GRATUIT. Intra sa vezi

Pentru toti parintii care obisnuiesc sa citeasca in mod constant articolele noastre, dar si pentru cei care au intrat o data sau macar de doua ori pe site-ul nostru, ne-am gandit ca ar fi frumos sa venim in ajutorul lor cu cateva materiale folositoare, care sa ii ajute sa isi creasca micutii frumos si sanatos.

Am descoperit un articol care poate fi considerat o adevarata comoara pentru parinti. Un articol care are mai multe linkuri catre carti electronice despre parenting, despre bucuria de a fi parinte…despre cum se face in meseria asta.

Apasa next pentru a vedea urmatoarea carte! Click pe poza pentru a fi directionat catre cartea in format electronic!

Pentru alte carti minunate, accesati acest link!

Ce poate fi mai frumos decat o zi linistita in parc, cu mult soare, cu copii zbenguindu-se in leagane si tu stand pe o banca si citind toate aceste materiale nestemate, care, speram noi, te vor face sa intelegi ca meseria de parinte nu este una usoara, dar este una extrem de frumoasa.

Regaseste-te pe tine, mamico sau taticule si citeste pe indelete cartile pe care le gasesti in linkul de mai sus.

Daca vrei sa citesti cartile pe telefonul mobil, exista o aplicatie grozava pentru acest lucru. Se numeste Aldiko si cu ajutorul ei poti importa orice material PDF din linkul furnizat mai sus si il poti incarca in aplicatie ca si cum ar fi o carte electronica. Merge atat pe Android, cat si pe iPhone.

Descarca aplicatia mobila, pentru Android, de aici si apuca-te de treaba! Succes

Si nu uita sa distribui articolul nostru, daca ti se pare util! Multumim.

PS: Multumim, Copilariefericita.wordpress.com

 

Comments

comments