INTERNATIONAL

O tânără a fost șocată după ce l-a primit pe prietenul ei să doarmă cu ea. „Știu exact ce mi-ai făcut azi-noapte”

O tânără în vârsta de 21 de ani a avut parte de o experiență șocantă, într-o seară, când a decis să doarmă cu prietenul ei. Îl cunoștea de cinci ani și credea că poate avea încredere în el. Lucrurile nu s-au dovedit a fi deloc așa cum credea.

Angel Rogerson a decis să-l lase pe iubitul ei, Douglas Hodgson, să doarmă peste noapte la ea. Se afla într-o relație cu acesta de ceva vreme și considera că acest lucru nu mai este deloc unul care s-o îngrijoreze.

Tânăra s-a trezit dimineață cu dureri îngrozitoare. A mers la ginecolog pentru a vedea ce s-a întâmplat și a aflat un lucru șocant.

Angel i-a trimis apoi un mesaj iubitului ei spunând: „Știu exact ce mi-ai făcut azi-noapte”

Tânănara a aflat că a fost violată peste noapte de prietenul ei, care acum nu recunoștea nimic. Acesta i-a spus că doar a atins-o dar nu a profitat sexual de ea.

La doctor, fata a aflat că a fost violată. După vestea șocantă, tânăra a decis să depună plângere împotriva iubitului ei.

Într-un final, Douglas a recunoscut în fața instanței că a violat-o pe aceasta în timp ce dormea.

Incidentul s-a petrecut în 2015, dar abia acum a fost formulată sentința. Bărbatul a primit o sentință de șase ani și patru luni cu executare.

Sursa: Metro.co.uk

Comments

comments