Obiceiul ucigas pe care il avem multi dintre noi in fiecare dimineata! Este un SOC asupra organismului

Un obicei pe care foarte mulți dintre noi îl avem din diferite motive are consecințe nefaste asupra organismului nostru și ar trebui să renunțăm la el.

Nu de multe ori ni se întâmplă ca dimineața să ne trezim mult prea târziu și să nu mai avem timp de nimic în afară de a ne îmbrăca și a ieși grăbiți spre ușă. De obicei, ne mulțumim cu o cafea făcută în grabă în casă sau, mai rău, cumpărată de la magazin.

CITESTE SI >>>

Isi preseaza in fiecare zi urechea cu un carlig! UITE care este explicatia uimitoare

Ai mai mult de doua linii la incheietura mainii? Uite ce ti se poate intampla

Cafeaua de la automat, OTRAVA cu un 1 leu! Vezi ce contine!

Ar trebui însă să știm că o greșeală imensă o fac cei care consumă cafea pe stomacul gol!

O ceasca de cafea conține antioxidanti care vin ajutorul organismului nostru și luptă cu cancerul sau alte afecțiuni. Proprietatile antioxidante ale cafelei provin din existența acizilor clorogenici din fruct, spun expertii.Cu toate că o ceașcă de cafea pe zi este chiar indicată, băută pe nemâncate poate avea un efect nociv.

Ce se întâmplă, de fapt, în organism când bem o ceașcă de cafea pe stomacul gol

O ceasca de cafea băută pe stomacul gol stimuleaza secretia acidului clorhidric al sistemului digestiv. Efectele sunt mult mai puternic resimțite de persoanele care sufera de gastrita. Cu toate acestea, nici persoanele cu stomac sănătos nu sunt ferite de acest efect, deoarece acidul clorhidric are rolul de a descompune alimentele din organism.

O ceașcă de cafea băută pe stomacul gol stimulează secreția acestui acid responsabil cu descompunerea alimentelor exact atunci când nu este nevoie, astfel că stomacul nostru va avea dificultăți de digerare, în cazul unei mese ulterioare, eventual bogată proteine.

Proteinele care raman nedigerate în organism pot cauza probleme de sanatate, cum ar fi balonarea, boala inflamatorie a intestinului si in cel mai rau caz, cancer de colon, scrie Secretele.com.

Iată de ce se recomandă ca o ceașcă de cafea să fie consumată după micul-dejun, chiar adacă acesta constă într-o simplă felie de pâine.

O ceasca de cafea bauta pe nemâncate poate aă provoce varsaturi sau dureri abdominale. Daca sunteti o persoana care de obicei nu poate manca dimineata, si aveti nevoie intr-adevar de o ceasca de cafea, combinati-o cu putin lapte pentru a-i slabi concentratia.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger

1 thought on “Obiceiul ucigas pe care il avem multi dintre noi in fiecare dimineata! Este un SOC asupra organismului

Comments are closed.