ACTUAL

Olguța Vasilescu, s-a făcut de râs la ONU. Discursul său în limba engleză a fost înțeles doar de ea! Clip devenit VIRAL pe net

Ministrul Muncii și al Protecției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a susținut, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiția femeii, un discurs în limba engleză, dificil de înțeles și de urmărit.

Vasilescu a citit de pe foaie un discurs despre femei și modul în care acestea sunt integrate pe piața muncii din România, însă audiența a urmărit cu mare dificultate prestația ministrului din cauza pronunției defectuoase.

Înregistrarea discursului a fost publicată pe pagina de Facebook a fostului edil al Craiovei, iar comentariile jignitoare nu au întârziat să apară. Cei mai mulți utilizatori ai rețelei sociale au reacționat negativ la postarea Liei Olguța Vasilescu.

„O vede cineva pe tanti din spatele Olguței care abia se abține să nu râdă?”,”Stai jos, 4! Vii la toamnă!”, „Nu i-a scris nimeni fonetic pe hârtie, ca lui Ceaușescu?”, „Și nouă cine ne traduce ce zice?”, sunt doar câteva din comentariile privind pronunția ministrului Vasilescu.


Comments

comments