Oprea in spatele dezastrului de la Colectiv? „Asteapta-te să se intample un dezastru, un accident, ceva cu multi morti. Trebuie sa acopere mizeria asta cumva.”

Marturie halucinanta, venita din partea jurnalistului Andrei Manțog. Potrivit unei discutii purtate cu un functionar al statului, cu doar doua zile inainte de incendiul devastator de la Colectiv.

Andrei Mantog, jurnalist al publicatiei Kamikaze, scrie pe Facebook ca vorbea cu un angajat al statului despre tragedia politistului din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa, cand acesta ar fi spus ca pentru musamalizarea acestui caz, care a fost foarte mediatizat in Romania, ar trebui sa se intample in viitorul apropiat un dezastru cu multi morti.

Redam mai jos discutia, asa cum jurnalistul a postat-o pe pagina lui de Facebook.

CITESTE SI >>>

Ce s-a intamplat, de fapt, in clubul Colectiv, unde au murit 27 de oameni? Un martor dezvaluie ceea ce presa nu vrea sa-ti spuna

„Disprețuiesc teoriile conspirației. Toți adepții lor îmi par cretini. Vreau doar să vă dezvălui o discuție pe care am avut-o ieri, 29 octombrie, la o masă la care era și un fost lucrător în guvern. Nu contează în ce funcție. Și respectivul spunea:

– Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
– Ă?!
– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!

Am râs.

Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni. OK, asta se întâmplă. Daaaar… Dar Gabriel Oprea se prezintă, supereroic, salvator, providențial, în fața camerelor. De unde și până unde dă gușatul ăsta analfabet explicații?! De când? De ce nu e la birou? Ce caută pe teren?

NU CRED că cineva putea programa tragedia asta. De fapt, sper că nu poate fi adevărat. Cred, însă, că Gabriel Oprea e un nenorocit care, pentru orice eventualitate, trebuie să dispară din viața publică, pentru totdeauna. Și cred că românii ar trebui să închidă serialele și să-și amintească să aibă o reacție. O reacție la o mizerie care îi afectează direct. Ca să înlăturăm orice speculație și îndoială, trebuie să avem grijă ca analfabetul criminal să nu iasă cumva erou din acest caz. România, te rog, trezește-te”

 

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger