Tips&Tricks

Orice s-ar intampla in viata ta acum, opreste-te si citeste aceasta mica poveste! Iti va schimba viata

Indiferent dacă ești fericit, trist, dezamăgit sau treci prin momente dramatice din viața ta, această poveste este pentru tine. O lecție de viață care ar putea să te ajute și să te schimbe definitiv.

Povestea despre un bărbat dezamăgit de tot ce se întâmpla în viața lui s-a răspândit puternic pe internet și a devenit virală. Citește-o mai jos:

” Mi-am dat demisia, am renunțat la iubita mea, la religie…și eram gata să renunț și la propria viață. Am mers într-o pădure de la marginea orașului și înainte de a-mi pune capăt zilelor, am vrut să vorbesc pentru ultima oară cu Dumnezeu.

<<Doamne>>, am întrebat, <<Îmi poți da un singur motiv pentru care să mai trăiesc?>>
Răspunsul Lui m-a surprins:
<<Uită-te în jur>>, mi-a spus. <<Vezi ferigile și bambusul care acoperă pământul?>>
<<Da>>, i-am spus.

<<Când am plantat ferigile și bambusul, am avut foarte mare grijă de ele. Le-am dat lumină, aer, apă. Ferigile au crescut repede din pământ și au înverzit pământul ca un covor. În tot acest timp, nimic nu a ieșit din sămânța de bambus. Dar nu am renunțat la el.
În al doilea an, ferigile au crescut și mai mult. Bambusul în schimb…nimic.
În al treilea an, încă nimic nu a ieșit din semințele din bambus. Însă cu toate acestea nu nu am renunțat la el.
Nu am făcut-o nici în anul care a urmat, cu toate că din semințele sale părea că nu iese nimic
În al cincilea an, un mic lăstar a răsărit din pământ. Deși era insignifiant pe lângă acele ferigi falnice, după 6 luni, din acel lșăstar a crescut un arbore de bambus înalt de 30 de metri>>

Dumnezeu m-a întrebat apoi: <<Știi, copilul meu, că în tot acest timp în care te-ai străduit și ai crezut că nu ți-a reușit nimic, tu de fapt ai făcut rădăcini?
Nu am renunțat la bambus, așa cum nici la tine nu voi renunța. Nu te compara niciodată cu alții. Bambusul se dezvoltă diferit de feriggile și, cu toate acestea, ambele plante au înfrumusețat pădurea.
Va veni și vremea ta, așa cum și vremea bambusului a venit la un moment dat. Vei crește falnic!>>, mi-a spus Dumnezeu spre surprinderea mea.

<<Cât de falnic voi crește>>, am întrebat eu nerăbdător.
<<Cât de tare a crescut bambusul>> a spus Dumnezeu. <<Fă-mă să fiu mândru de tine și crește cât de tare poți, așa ca bambusul>>, a mai spus Dumnezeu.

Am plecat din pădure imediat, aproape uitând scopul întunecat pentru care am ajuns acolo. M-am întors însă cu această poveste în minte și în suflet și de atunci o împărtășesc cu oricine am ocazia sperând să-i ajut și să le explic că Dumnezeu nu va renunța niciodată la ei! Nu-i spune lui Dumnezeu ce greutăți mari ai, spune-le greutăților, cât de mare este Dumnezeu!”

Comments

comments