Revista presei

Pacientul toxic. 23 de medici au leșinat în timp ce încercau să îi salveze viața! Ce s-a intamplat acolo, este de-a dreptul SOCANT!

Un caz extrem de ciudat s-a petrecut pe 19 februarie 1994, la Spitalul General Riverside din statul american California. La ora 20:15, la secția de urgențe a fost adusă Gloria Ramirez, o tânără de 31 de ani care suferea de cancer cervical. Femeia era confuză, avea tahicardie și dificultăți de respirație. Până aici, cazul nu avea nimic ieșit din comun.

Medicii i-au administrat tratamentul pentru aceste simptome, dar starea lui Ramirez nu s-a îmbunătățit. Pentru a-i salva viața, medicii au folosit defibrilatorul. Din acest moment, lucrurile au luat o turnură bizară.

CITESTE SI>>>

Rusii au inchis 3 zile intr-o camera un bolnav psihic! Ce a urmat, este SOCANT – VIDEO

Femeia care s-a trezit DIN MOARTE si a venit cu un mesaj pentru omenire

IMAGINI TERIFIANTE! Iata cum SUFLETUL unei femei decedate paraseste trupul

Susan Kane, una dintre asistente, a observat că trupul pacientei era acoperit cu o substanță uleioasă, iar respirația îi mirosea în același timp a fructe și a usturoi. Asistenta a mai observat că sângele lui Ramirez emitea un puternic miros de amoniac, iar în el pluteau niște particule ciudate.

Imediat după acest eveniment, Kane a început să se simtă rău. În câteva minute a leșinat și a fost scoasă din încăpere. Medicul rezident Julie Gorchynski i-a luat locul, iar la scurt timp a început să dezvolte aceleași simptome, iar într-un final a leșinat.

A treia persoană care s-a ocupat de Ramirez, medicul Maureen Welch, a avut aceeași soartă. Reacția a continuat în lanț și s-a extins în întregul spital. 23 din cei 37 de oameni care lucrau la urgențe au început să prezinte aceleași simptome. Văzând că e vorba de o situație fără precedent, conducerea spitalului a ordonat evacuarea tuturor pacienților.

Medicii care au rămas alături de Gloria Ramirez s-au străduit din răsputeri să o salveze, însă ea a decedat din cauza unui blocaj renal.

La scurt timp după eveniment, o echipă de specialiști a fost chemată să investigheze cazul. Îmbrăcați în combinezoane de protecție chimică, membrii echipei au prelevat mostre de aer și de sânge pentru a descoperi cauza acestor fenomene inexplicabile.

Analizele au dezvăluit că Gloriei Ramirez îi fusese administrat dimetilsulfoxid drept substitut pentru analgezice. Acest fapt explica prezența substanței uleioase de pe corpul pacientei, precum și particulele ciudate din sânge (practic, o formă cristalizată a dimetilsulfoxidului).

Sursa: Incredibilia.ro, Wikipedia

Comments

comments