PARENTING

PANA CAND ar trebui copiii mici sa DOARMA cum mama lor in pat?! Un specialist DEZVALUIE lucruri nebanuite. Toti TREBUIE sa stim asta

18Un celebru medic pediatru face dezvaluiri importante în legătură cu vârsta la care copiii ar trebui să doarmă în același pat cu mama lor. Toți părinții ar trebui să știe asta, pentru o creștere armonioasă a micuțului lor.

Copiii ar trebui să doarmă împreună cu mama lor până când împlinesc vârsta de cel puțin trei ani, conform sfaturilor unui medic pediatru, potrivit Agerpres.ro, care citează The Telegraph.

 

CITESTE SI >>>

Nu le mai dati copiilor SIROP DE TUSE! AVERTISMENTUL care cade ca o GHILOTINA asupra parintilor! Toti obisnuim sa facem asta

Este bine sau nu sa dormi in pat cu copilul! S-a aflat acum, iar vestea va lua prin surprindere pe toti parintii

Ce se poate intampla daca iti LEGENI copilul sa adoarma? Avertismentul unui psiholog!

Dr. Nils Bergman din cadrul Universității Cape Town din Africa de Sud, a declarat că bebelușii ar trebui să doarmă pe pieptul mamei lor în primele săptămâni de la naștere. Apoi, ei ar fi bine să fie lăsați în patul mamei lor până la vârsta de cel puțin trei ani, arată Daily Mail.

Medicul a argumentat că împărțirea patului cu mama lor va contribui la sudarea legăturii dintre cei doi și va îmbunătăți comportamentul copiilor pe măsură ce cresc.

Sfatul său se bazează pe un studiu în care au fost monitorizați 16 copii. Potrivit concluziilor cercetării, bebelușii care au dormit singuri în pătuțuri pentru copii au fost mai supuși stresului.

De asemenea, s-a constatat un risc crescut de întrerupere a somnului în cazul copiilor care au dormit singuri.

Sfaturile dr. Bergman contrazic părerile multor experți care și-au exprimat îngrijorarea că bebelușii care dorm în același pat cu părinții lor au un risc mai mare de apariție a sindromului morții subite.

”Când bebelușii se sufocă și mor în timpul somnului, de vină nu este prezența mamei lor”, a spus el. Acest lucru ”se petrece din cauza altor lucruri: fum toxic, țigări, alcool, perne mari și jucării periculoase”, a adăugat Bergman.

Comments

comments