Sanatate

Par pe fata? Cum putem scapa de el simplu si eficient fara sa folosim lama de ras sau tratamentele scumpe. Reteta pe care putin o stiu, de 15 minute

Cum sa scapam de parul nedorit de pe fata, fara sa ne folosim de lama de ras sau alte tratamente scumpe? Iata o intrebare legitima care se afla pe buzele tuturor, in special a femeilor care sunt foarte atente la acel par nedorit de pe fata.

Deci, cum sa scapam de parul nedorit de pe fata pentru totdeauna folosind doar cateva ingrediente naturale? Oare chiar se poate sa scapam de parul de pe fata in acest mod? Ei bine, trucul pe care il veti citi mai jos va va ajuta cu siguranta sa indepartati acel par nedorit de pe fata.

CITESTE SI >>>

Cum sa scapam de parul nedorit de pe fata pentru totdeauna

Iata deci o reteta in care veti folosi doar trei ingrediente, dar care este extrem de eficienta daca vrem sa scapam de parul nedorit de pe fata. Aceasta retea este folosita de femeile din Orientul Mijlociu de secole si este extrem de eficienta.

In plus, pe langa faptul ca ne ajuta sa scapam de parul nedorit de pe fata, amestecul ne va tonifia tenul pentru ca este bogat in antioxidanti, minerale si vitamine.

Iata reteta amestecului miraculos care ne va ajuta sa scapam de parul nedorit de pe fata pentru totdeauna, fara sa folosim lama de ras:

Ingrediente necesare:

2 linguri de miere

1 lingura de pasta de fulgi de ovăz

2 linguri de suc de lămâie

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena, apoi se aplica în zona în care doriți să scapati de păr. Se lasă timp de 15 minute și apoi se spală zona cu apă călduță, apoi se aplică crema de fata.

Procedura se repeta de 2 până la 3 ori pe săptămână, iar după o lună, veti scapa de parul nedorit de pe fata.

Important de știut

Dacă aveți pielea sensibilă, trebuie să consultati un specialist înainte de a aplica pasta. Dacă nu aveți pielea sensibilă, dar doriți să fiti 100% sigure că pielea este în siguranță, puteți testa pe o bucatica de iele de pe brat, inainte de ao aplica pe suprafete mai mari ale fetei.

Dupa ce ati urmat acest tratament, reveniti cu un feedback, iar daca reteta da randament, nu uitati sa o distribuiti, sa vada si altii acest truc genial.

Comments

comments