PARENTING

Parinti, nu mai faceti NICIODATA aceasta greseala, cand puneti copilul in scaunul auto! Un detaliu banal ii poate salva viata

Iata cateva sfaturi practice care, in situatii neprevazute si dramatice, va pot salva viata copilului vostru. Noile teste efectuate de companiile care se ocupa de siguranta rutiera dezvaluie un lucru neasteptat.

Se pare ca micutii care sunt pusi in scaunele speciale pentru masina imbracati cu haine de iarna, in special de fas, sunt in pericol! Cititi mai jos de ce:

CITESTE SI >>>

Mare atentie parinti! Fetita lor de 2 luni a murit din cauza unui detaliu banal. Nu stiau acest lucru

Toti parintii trebuie sa stie asta! Cum sa salvezi un copil care se ineaca in doar cateva secunde

Fetita ei s-a imbolnavit din cauza unei greseli pe care TOTI PARINTII o comit! MARE ATENTIE
Testele arata un lucru ingrijorator: in timpul unui impact violent, copiii care sunt imbracati cu geci, in special din material impermeabil, chiar daca au centura de siguranta trasa in scaunul unde se afla, pot foarte usor sa iasa de sub centuri.

Desi pare incredibil, explicatia este una cat se poate de simpla. Gecile de fas ofera o oarecare lejeritate a corpului, astfel ca in cazul impactului puternic, trupul copilului este mai usor impins in fata si scos de sub centuri.

Un copil bine fixat in scaunul de masina trebuie sa aiba centura de siguranta indeajuns de stransa pe corp, astfel incat pe sub centura sa poata intra maximum un deget. Pentru o fixare buna a centurii, este nevoie ca geaca de iarna sa fie data jos. Pe langa acest aspect, si scaunul trebuie sa fie bine fixat cu ajutorul centurii de siguranta a masinii si sa nu aiba niciun pic de joc.

Acest aspect se aplica si adultilor. Practic, orice corp imbracat cu haine groase, geci de iarna, este predispus unui risc foarte mare de a aluneca de sub centurile masinii in cazul unui impact foarte puternic.

Un detaliu aparent banal, poate salva viata copilului vostru sau a voastra in cazul unui accident! Nu uitati sa distribuiti articolul sa afle cat mai multa lume acest detaliu important!

Comments

comments