INTERNATIONAL

Parintii acestei fetite au murit intr-un accident! Ce a facut un politist pentru a o linisti, este cu adevarat EMOTIONANT

Gestul acestui politist, dar inainte de toate om, merita mii de like-uri! Pacat ca astfel de oameni se gasesc atat de rar! O fotografie care surprinde momentul unui accident pe o autostradă din SUA a devenit virală pe internet, nu prin claritatea ei, ci prin povestea din spatele acesteia.

In imagine un ofițer de poliție ține în brațe o fetiță de doi ai, în timp ce în spatele lor se zărește o mașină răsturnată.

CITESTE SI >>>

EMOTIONANT! Un chelner lasa toate treburile deoparte pentru a ajuta un om cu paralizie cerebrala sa manance

ITI VINE SA PLANGI! Momentul emotionant in care doua fetite vad pentru prima oara in viata lor [VIDEO]

Povestea emotionanta a unui om al strazii, care scrie poezii! Intr-o zi, ceva cu totul neasteptat s-a intamplat

Ofițerul de poliție Nick Struck patrula în mașina lui, în momentul în care a fost chemat la locul unui accident, în orășelul Brighton din SUA. La marginea orașului, pe autostradă o mașină se răsturnase din cauza unei explozii la o roată. Șoferul decedase pe loc, însă soția și cei trei copii supraviețuiseră ca prin minune.

Ofițerul de poliție și-a îndreptat atenția asupra celui mai mic copil, o fetiță de doi anișori, care era foarte înspăimântată și plângea. A luat-o în brațe pentru a o liniști. I-a arătat peisajele din jur și i-a cântat.

„Plângea și inspirase fum de la carburantul ars. Mirosul era îngrozitor!”, a spus ofițerul.

Modul în care micuța s-a lipit de el, i-a amintit de fetița lui, tot de doi ani, pe care o are acasă.

„Fiica mea, care este cea mai frumoasă făptură din lume, și când este supărată și plânge vrea să-i cânt ‘Twinkle Twinkle Little Star’, așa că am început să îi cânt și acetei fetițe același lucru”, a spus polițistul vizibil emoționat.

Imaginea a fost surprinsă de o femeie care a văzut accidentul și s-a oprit pentru a acorda o mână de ajutor. imaginea cu polițistul ținând o fetiță traumatizată în brațe și cântându-i ‘Twinkle Twinkle Little Star’ a emoționat-o până la lacrimi. A scot telefonul mobil și i-a fotografiat, iar imaginea a postat-o pe Facebook.

Comments

comments