Fără categorie

PENIBIL!Roman din Anglia se lauda pe Youtube cu masina si casa sefului

In prim plan: Axel Reid si actuala iubita, iar in plan secund taranul nostru de Bumbesti Jiu

Este tanar, are faima, masini de lux si o casa mai mult decat impresionanta. Iata cum se prezinta pe Youtube un roman stabilit in Anglia, cu toate ca nici masina de lux, piscina sau pusca de vanatoare care apar in clip nu ii aparatin.

Il cheama Petre Craete. Este un roman din Anglia care a dorit sa impresioneze pe toata lumea cu casa si masinile sefului sau, sustinand in mai multe clipuri de pe Youtube ca toate ii apartin.

Tanarul din Bumbesti Jiu este de fapt bodyguard-ul unei vedete de kingboxing, Alex Reid.

In schimb, intr-o serie de clipuri postate pe Youtube romanul nu mai conteneste in a se fali cu casa si masinile care, sustine el, ii apartin.

„Nici prin vis nu mi-a trecut că voi avea un Maserati”, sustine Craete in unul din videoclipuri, multumindu-i lui Dumnezeu pentru minunea pe care a primit-o. In realitate insa, minunea nu apartine lui Dumnezeu ci domnului Axel Reid, fostul sot al lui Katie Price, pentru care Craete indeplineste functii de paza si protectie.

Din pacate adevarul a iesit repede la iveala. Fiind o vedeta de top in Marea Britanie, Axel Reid a fost surprins de multe ori de camerele de luat vederi si in aproape fiecare poza apare si Petre Craete, „Ninja Pete”, cum ii spune stapanul sau.Comments

comments

Comments are closed.