Pericolul din perna pe care dormi! N-o sa mai dormi NICIODATA pe ea, cand vei afla ce poti sa patesti

Informații noi ies la iveală în legătură cu pernele pe care le avem în casă și pe care dormim.

Rezultatele unui studiu efectuat în spitalul St Bartholomew din Marea Britanie relevă date șocante despre pernele pe care ne așezăm în fiecare seara capul să dormim.

CITESTE SI >>>

Daca dormi in pat cu animalul de companie, viata ta si a copiilor E IN PERICOL! UITE de ce nu ar trebui sa mai faci asta

Motivul SOCANT pentru care nu ar trebui NICIODATA sa fierbi DE DOUA ORI aceeasi apa!

Toate aceste boli sunt cauzate de cuptorul cu microunde

Studiul, realizat în colaborare cu London National Health Service arată că o treime din greutatea pernei este alcătuită din acarieni (vii sau morți), dar și din dejecțiile lor, bacterii și piele moartă.

Astfel, rezultatele studiului trag un serios semnal de alarmă în legătură cu pernele pe care dormim, care s-au dovedit a fi un loc porpice pentru înmulțirea bacteriilor.

Bacteriile precum stafilococii si chiar E.coli, care cresc în pernele noatre, pot să provoace boli precum gripa, hepatita sau varicela.

Unul dintre realizatorii studiului, Dr Arhtur Tucker, spune că, deși numărul acestor acarieni este mult mai mare în spitale, ei se pot cuibări într-o mare măsură și în pernele din locuințele proprii, potrivit The Mirror.

În spitalul unde au fost derulate testele, s-au descoperit pe unele perne și câte un milion de bacterii. Unele dintre ele erau contaminate cu E.coli, aletele conțineau bacterii care puteau provoca afecțiuni severe la nivelul sistemului respirator și urinar.

“O pernă este un mediu propice pentru cultivarea bacteriilor, pentru că acționează ca un burete umed care absoarbe fluidele corporale de mai multe tipuri. Acest mediu este pastrat la temperatura ideala de corpul cald care sta pe el” ,spune Duncan Bain, directorul unei companii producatoare de perne.

Pe de altă parte învelirea unei perne într-o față de pernă nu este o soluție, spune tot cercetătorul Arhtur Tucker, care adaugă că făcând acest lucru, practic nu faci decât să acoperi ceva extrem de periculos.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger