Pericolul retelelor sociale asupra copiilor! Acest clip trebuie vazut de toti parintii

Retelele de socializare sunt un mediu tot mai vizitat in zilele noastre, atat de parinti cat si de copii. Este insa un mediu care poate fi considerat sigur pentru copiii nostri?

Exista pe internet multe persoane care nu au intentii bune in legatura cu ceilalti cu care intra in contact. de aceea este foarte important ca noi, in calitate de parinti, sa ne aparm copiii de potentialul pericol pe care aceste persoane rau-voitoare il creeaza.

CITESTE SI >>>

Aceasta mama si-a pierdut copilul din cauza unei greseli pe care a facut-o pe Facebook! Atentie mare

Acest baiat isi va pierde vederea din cauza unui lucru pe care s-ar putea sa-l ai si tu in casa

Acest copil A MURIT la o ora dupa ce a inotat in aceasta piscina! Motivul ar trebui sa-l cunoasca toti parintii

Copiii din ziua de azi folosesc Facebook-ul, precum si alte retele sociale, inca de mici. Cu toate ca aceste retele nu permit inregistrarea copiilor care nu au indeplinit o anumita varsta, controlul asupra acestui aspect este greu de facut.

Copiii se conecteaza online pentru a-si face prieteni, chiar daca nu i-au cunoscut in carne si oase. De aici pana la a lasa pe cineva strain si cu intentii rele sa iti invadeze viata privata este un singur pas. Perosoanele rau intentionate se folosesc de multe ori de naivitatea copiilor si, prefacand-se alte persoane decat sunt in realitate, incearca sa le castige increderea.

Urmariti experimentul social de mai jos pentru a intelege exact la ce pericol se expun copiii nostri cand se conecteaza pe retelele de socializare

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger