Retete delicioase

Pizza de casă, în tigaie. Rețeta de care se va bucura toată familia. Atât de simplu și de delicios

Pizza de casă, făcută la tigaie, iată o idee pe care mămicile din întreaga lume o vor adora imediat ce vor vedea cât de repede se face. Așa, vor avea timp și pentru ele, dar vor avea parte și de copii fericiți.

Un clip postat de o gospodină pe Facebook demonstrează faptul că gătitul nu este întotdeauna o operațiune complicată, ci dimpotrivă, simplitatea este elementul cheie, mai ales atunci când nu avem prea mult timp la dispoziție, iar copiii se plâng că le e foame.

Astfel, cea mai bună soluție pentru un prânz sățios, sau chiar un mic dejun rapid este pizza de casă, făcută în tigaie. Aveți nevoie de tortilla pe post de blat, cașcaval și ingredientele clasice care se adaugă într-o pizza obișnuită.

Mai întâi înfășurați marginile de la tortilla în bucăți de cașcaval, tăiate dreptunghiular pentru un plus de savoare. Apoi, înfingeți scobitori în margini, pentru a nu se destrăma. Pregătiți-vă pentru o pizza de casă, făcută în tigaie, absolut delicioasă.

În buzunarul creat de marginile tortillei, adăugați pe rând ingredientele, după ce ați uns-o cu un strat generos de sos de roșii. Aici, lăsați imaginația să zburde sau, pur și simplu, folosiți ce găsiți prin frigider.

De exemplu, puteți pune ou, porumb fiert, ceapă, salam, șunculița. Aveți însă grijă să nu încărcați pizza de casă cu prea multe ingrediente, pentru că astfel există riscul să nu se coacă uniform.

De asemenea, dacă ați adăugat ou, puneți 20-30 de grame de apă în jurul blatului, apoi acoperiți-o cu un capac, exact ca în videoclipul de mai jos. Astfel vă asigurați că oul se va face exact așa cum trebuie.


Comments

comments