WOW

Planta care distruge 98% dintre celulele canceroase

Deși se încearcă de ani buni găsirea unui leac împotriva cancerului, rezultatele oamenilor de știință nu prea au fost foarte imbucuratoare. 

 

Sunt puțini care știu că există o plantă din România capabilă să distrugă 98% din celulele canceroase și acest lucru în timp record.

 

Deși pare greu de crezut, revista “Life Science” despre planta minune care crește și în România și care poate ucide celulele canceroase în doar 16 ore. 

 

pelinita, planta care distruge 98% dintre celulele canceroase

 

Planta, denumită pelinita- sau pelinul dulce- asigură omoară 28% dintre celulele canceroase, însă, folosită în combinație cu fier, distruge aproape toate celulelel bolnave fără a le ataca pe cele sănătoase.

 

Substanța activă din această planta, artemisinina, a fost folosită pe vremuri în vindecarea malariei.

 

Cum funcționeaza planta care distruge 98% dintre celulele canceroase

 

Fierul are rolul de a se acumula în celulele bolnave datorită structurii sale chimice care conține receptori de stranferină. În combinație cu artemisina, fierul distruge acele celule afectate de boală și în acest sens au fost efectuate mai multe studii, după cum se arată în Life Science.

 

Artemisina a fost prima oară descoperită și izolată ca substanță în anul 1972 de către doi savanți chinezi care au folosit-o pentru tratarea malariei în timpul războiului din Vietnam.

 

Planta a fost testată pe 55 de tipuri diferite de cancer. Studiile au arătat că leucemia, cancerul de colon, cancerul de piele, cancerul la sân, la prostată, tumorile cerebrale si cancerul la rinichi pot fi tratate prin folosirea acestei plante în combinație cu consumul ridicat de fier.

 

Comments

comments