Sanatate

Planta mentionata in Biblie si Coran care „vindeca ORICE BOALA, mai putin moartea!”

Deși mai puțin cunoscută în România o plantă este cunoscută pentru proprietățile sale extraordinare asupra organismului. Numeroase studii au arătat că este capabilă să vindece multe afecțiuni, printre care și cancerul

Chimenul negru este o plantă anuală cu flori din familia Ranunculaceae. Numele latin este Nigella Sativa și este cunoscută mai ales pentru fructele și semințe sale negre. Însă fiți atenți, pentru că  aceasta planta nu este cyminum Cumunum, chimenul obișnuit, care poate fi găsită în orice magazin.

chimionul negru planta din biblie

CITESTE SI >>>

Planta romaneasca miraculoasa care intareste vederea si tine cancerul la distanta

Copacul miraculos care poate fi LEACUL perfect impotriva a 5 tipuri de CANCER

Remediul lui Dumnezeu, scris in Biblie vindeca orice boala

Planta despre care Biblia și Coranul a scris vindecă orice boală, cu excepția morții!

Chimenul negru este, de asemenea, cunoscut sub numele de plantă divină și este menționată în Biblie și Coran. Nu este o coincidență ca această planta sacră este folosită ca remediu pentru vindecarea numeroaselor boli.

Chimionul negru este cunoscut ca un remediu eficient de mii de ani. Egiptenii antici l-au folosit în tratarea durerilor de cap, răceli, dureri de dinti și infectiilor. Ei au folosit-o cu succes și pentru imbunatatirea digestiei. Semințe de chimen negru au fost găsite chiar și în mormântul lui Tutankamon. Semințele de chimion sunt atât de benefice, încât sunt menționate în Biblieși în Coran, unde profetul Mohamed spune că „chimenul negru poate vindeca orice boală, mai puțin moartea”

Un leac universal

Nigella Sativa chimenul negru a fost folosit în Egiptul antic pentru tratarea și prevenirea diferitelor afecțiuni medicale. Astăzi, mulți experți recomandă aceasta plantă ca fiind eficientă în vindecarea multor afecțiuni.

Diferite universități din întreaga lume au efectuat peste 200 de studii care au demonstrat că semințele de chimen negru sunt eficiente în tratarea diferitelor boli, in special boli autoimune cum ar fi psoriazis, alergii, artrita reumatoida, rinita alergica si astm.

De asemenea, este eficient în scăderea nivelului tensiunii arteriale crescute, trigliceridelor și colesterolului. Seminșele de chimen pot fi utilizate în tratamentul acneei, a congestiilor sinusurilor, pneumoniei, ulcerelor, în combaterea infecții gastrice, bronșitei, obosealii cronice, bolilor de ficat, circulatiei proasta si chiar cancerului. Semințele ajută pacienții cu cancer, prin reducerea efectelor chimioterapiei.

În plus, este dovedit științific că chimionul negru ameliorează simptomele de astm alergic si rinita alergica. De asemenea, curăță în mod eficient căile respiratorii superioare ajutând astfel la tratarea afecțiunilor respiratorii.

Deoarece conține proprietăți antibiotice, chimion negru previne infecțiile bacteriene secundare, care apar de obicei din cauza alergilor sezoniere. Chimionul negru va face corpul mai rezistent la alergii.

Un mare beneficiu pentru inimă

Chimionul negru este dovedit că protejază inima, deoarece întărește pereții interiori ai vaselor de sânge și îmbunătățește elasticitatea lor. Din acest motiv nu veți avea probleme cu tensiunea arterială ridicată.

Oamenii de stiinta au constatat, de asemenea, ca uleiul de chimen negru este eficient în scăderea trigliceridelor și a nivelului de colesterol rau, precum și în scăderea nivelului de zahăr din sânge, prin îmbunătățirea funcției pancreasului. Acesta este motivul pentru persoanele care au diabet de tip 2 ar trebui să utilizeze acest ulei.

Și, în sfârșit, aceasta planta poate ajuta in lupta impotriva cancerului, deoarece ataca celulele canceroase si stimuleaza sistemul imunitar.

Comments

comments