INTERNATIONAL

Platita cu 15.000 de lire sa aiba 15 org*sme pe zi

O femeie din Marea Britanie se poate numi cea mai fericita angajata. Ea se bucura zilnic de cel putin 15 orgasme la birou.

Cu ce se ocupa britanica? Carla Houiellebecq in varsta de 33 de ani castiga 15.000 de lire pentru ca testeaza vibratoare.

Femeia este o profesionista in domeniul testarii jucariilor erotice, avand in birou circa 2.000 de vibratoare. Le-a testat pe toate si isi spune parerea despre ele pe blogul sau personal.

S-a apucat de acest job acum 5 ani, dupace a renuntat la slujba pe care o avea la banca si spune acum ca nu ar face nimic altceva pe lume. „E o slujba extraordinara. Nu ma plictisesc niciodata testand vibratoare si ma aleg si cu placere. Jucariile sexuale au facut mereu parte din viata mea. Am gasit slujba ideala sa fiu platita cu bani frumosi numai ca sa le testez si sa-mi spun parerea. Numerosi prieteni si cititori ai blogului imi cer parerea ce sa foloseasca”, spune Cara.

Partenerul Carei nu se simte deranjat de slujba sotiei sale, ba mai mult o ajuta la testarea jucariilor sexuale pentru barbati.


Comments

comments