PARENTING

Politia recomanda sa facem asta copiilor nostri! Motivul, le poate salva viata

A-ți pierde copilul într-o zonă aglomerată este probabil cel mai mare coșmar al unui părinte. Nu este nevoie decât de câteva secunde de neatenție pentru ca micuțul tău să dispară de lângă tine și să se facă nevăzut.

Pentru a preveni acest scenariu terifiant, ar fi bine să discuți cu copilul tău și să-l înveți ce ar trebui să facă dacă se trezește singur în mijlocul unor oameni necunoscuți. În acest fel, atât el cât și voi veți fi pregătiți pentru astfel de momente.

CITESTE SI >>>

ATENTIE PARINTI! Obiectul BANAL din fiecare casa care va poate IMBOLNAVI GRAV copilul!

Un copil de 3 ani nu a baut nimic altceva decat ASTA! Efectele sunt DEZASTRUOASE

Ar trebui sa fotografiezi camera de hotel in care ai stat! Ai putea SALVA viata unui copil! Iata cum

O metodă în plus de precauție ar putea să vină în ajutorul părinților care își doresc ca micuții lor să fie în siguranță, chiar înainte de a pleca din casă. Si este o metodă atât de simplă și la îndemână.

O bloggeriță cunoscută a venit cu o idee genială care să-i ajute pe părinți să-și găsească copiii de care ajung să se separe într-o clipă de neatenție în zone aglomerate în care găsirea celui mic este aproape imposibilă.

Primul lucru care trebuie făcut este scrierea pe brațul copilului a datelor de contact ale părintelui: numele și numărul de telefon.

Pentru a împiedica cerneala să se șteargă, acoperiți-o cu un bandaj lichid pentru piele, iar dacă nu aveți așa ceva cu un plasture transparent. Puteți, de asemenea, să încercați și cu un lac de unghii transparent.

Când soluția se usucă, scrisul va deveni un tatuaj temporar care este rezistent la apă și ar trebui să țină cel puțin câteva ore.

Iată o idee extrem de simplă dar eficientă. Astfel, dacă într-un moment de neatenție copilul se rătăcește, cineva care îl va găsi va putea să ia legătura cu părintele pentru a-l returna.

Comments

comments