INTERNATIONAL

Politistii au pus o umbrela pe aceasta masina de la sectie! Motivul te va emotiona pana la lacrimi

„Nu putem să ajutăm pe toată lumea, însă toată lumea ar trebui să ajute pe cineva”, spunea Ronald Reagan din dorința de a crea o lume mai bună și mai plină de umanitate.

Și iată că uneori umanitatea poate fi descoperită în acele locuri în care nu te aștepți. Este cel mai bun exemplu că omenirea este încă pe drumul cel bun.

În timp ce oamenii au ajuns mai degrabă preocupați să se gândească la propriile suferințe și să ignore suferințele altora, unii dau adevărate exemple de urmat în viață

Un echipaj de poliție din orășelul Parma, SUA, a imobilizat o mașină din secție și i-a atașat o umbrelă pe parbriz din cauza unui…porumbel.

Angajații secției de poliție au găsit într-o dimineață un porumbel care se așezase în spațiul destinat ștergătoarelor, dintre parbriz și capotă. Acolo, porumbelul își depusese ouăle și le clocea. În ciuda locului incomod, angajații nu l-au deranjat, ba dimpotrivă i-a venit în ajutor.

Polițiștii au plasat în jurul mașinii stâlpi de circulație, semnalizand-o astfel și asigurându-se că nimei nu va pleca cu ea. În plus, aceștia au lipit de parbriz o mică umbrelă care să-l apere pe porumbel de ploaie.

Surprinzător, porumbelul a rămas în locul său, așteptând ca puii să iasă din ouăle pe care cu grijă le ținea în gheare.

Nu se știe cum a ajuns porumbelul în acel loc. Cert este că polițiștii au sărbătorit împreună cu el, pe Facebook, Ziua Mamei.

Comments

comments