PARENTING

Poveste de viata CU MESAJ PUTERNIC! Ce face aceasta mama pentru a-si intretine copilul

Cand citesti aceste randuri, fie ca esti parinte, fie ca esti o persoana care isi doreste sa aiba un copil sau pur si simplu un om in cautarea unor directii in viata, probabil ca nu te gandesti la lucrurile pe care le ai deja si pe care ar trebui sa le pretuiesti, ci te gandesti mai degraba la acele lucruri pe care ti le doresti si nu le ai.

Cu totii ne dorim un viitor mai bun pentru copiii nostri, caci ei sunt lumina ochilor nostri. Cel putin, in teorie… In practica, majoritatea parintilor sunt invaluiti in vartejul evenimentelor cotidiene, orbiti de dorinta de „a fi bine”, de a gasi fericirea chiar si in cele mai neinsamnate lucruri materiale.

Cei care citesc aceste randuri, probabil ca au un acoperis deasupra capului, o slujba mai mult sau mai putin bine platita,poate o cariera de succes, eventual o masina in fata casei, ceva de mancare in frigider…dar majoritatea se simt nefericiti. Pentru ca niciodata destul nu e indeajuns de „destul”.

Din pacate, nu sunt toti in aceeasi situatie. Unii trudesc din greu, pe bani putin sau au slujbe care ii dezonoreaza, dar stiu ca este tot ceea ce pot face pentru a supravietuit si, daca sunt parinti, pentru a le asigura copiilor lor un trai decent!

Urmariti in videoclipul de mai jos povestea unei mame care este dansatoare la bara intr-o bodega, dar cu toate acestea incearca sa-i ofere copilului ei un viitor mai bun! O lectie de viata pentru toti parintii care citesc aceste randuri si se simt nefericiti sau neimpliniti.

Voi ce ati fi in stare sa faceti pentu fericirea copiilor vostri?

 

Comments

comments