INTERNATIONAL

POVESTE EMOTIONANTA! Ea este fata care s-a indragostit de un jandarm in timpul protestelor de la Kiev

O poveste de dragoste emotionanta din mijlocul conflictelor cumplite care au umbrit in ultimele saptamani Ucraina face acum inconjurul lumii.

O tanara protestatara s-a indragostit de un ofiter de politie. Pare incredibil, dar povestea Lidiei Pankiv si a lui Andrei este parca desprinsa din filmele de dragoste de la Hollywood.

Tanara, care este si jurnalist, se afla in mijlocul oamanilor, incercand sa se interpuna intre cordonul de jandarmi si protestatari, moment in care o prietena a sunat-o si a rugat-o sa-i gaseasca pe cineva care fusese arestat. Lidia i-a dat prietenii sale un alt numar de telefon, pentru ca pe acel numar nu reusea sa auda nimic.

Mai tarziu, in loc sa primeasca telefonul pe care il astepta, Lidia a primit un mesaj bulversant: „Cu toata agitatia, mi-am amintit numarul tau de telefon cand i l-ai spus prietenei tale. Nici macar nu stiu cum te cheama. Am stat noaptea cu un scut in fata ta. Cand ne-ai oprit sa nu mai inaintam, mi-am dat seama ca vreau sa ma casatoresc cu tine. Andrei”.

Juandarmul spune ca in momentul in care a zarit-o pe Lidia neajutorata in fata unor barbati inarmati, dar dornica de a stopa violentele, s-a indragostit pe loc de ea.

Inviatat la o emisiune tv, Lidia a spus: „Am fost luata prin surprindere de mesaj si nici nu stiu de ce am fost de acord sa ne intalnim. Ma gandeam ca poate il conving ca este de partea gresita a baricadei si nu m-as fi gandit vreodata ca m-as putea indragosti de el. Dar cand l-am vazut si am inceput sa vorbim, asta s-a intamplat”.

Comments

comments