BIZAR

POVESTE TERIFIANTA! Femeia care a fost sfasiata de un cimpanzeu, inecarca sa-si refaca viata la 4 ani de la tragicul eveniment

Charla Nash, femeia a carei fata si maini au fost jupuite in urma unuio atat al unui cimpanzeu, s-a destainuit ca incearca sa-si refaca viata, dupa 4 ani de la tragicul incident.

Intr-un interviu emotionant, femeia in varsta de 60 de ani, care acum locuieste intr-o casa sociala spune ca angajatii de acolo incearca sa stea departe de ea.

„Din pacate, nu pot face nimic! Acum depind foarte mult de oameni. Inainte puteam sa schimb singura roata la masina, acum nici nu ma pot hrani singura”

Viata femeii s-a schimbat radical in 2009, cand a fost atacata de cimpanzeul unui prieten. Nu-si mai amintesete nimic de atac, insa buzele, mainile si ochii au fost mutilati in cel mai crunt mod posibil.

In anul 2011, femeia a facut un transplant la fata si i-au fost pusi ochi noi, de sticla. Din nefericire, transplantul la mana nu a reusit.

De curand, femeii i s-au pus si dinti noi cu care poate mesteca mancare mai usoara, cum ar fi carnea de pui. „E foarte greu de trait asa. Uneori, cand imi vine sa plang, ies afara. Imi dau seama ca imi doresc o altfel de casa, insa partea cea mai infricosatoare este ca nu stiu cum va fi viitorul meu”

Acum, principala ei preocupare este sa asculte audiobook-uri si sa se plimbe pe coridoarele sanatoriului unde sta.

Comments

comments