WOW

Povestea emotionanta a unui om al strazii, care scrie poezii! Intr-o zi, ceva cu totul neasteptat s-a intamplat

O poveste emotionanta din Sao Paolo, Brazilia, acolo unde un om al strazii a fost remarcat intr-o zi de o femeie. De atunci, viata lui s-a schimbat radical.

 

Ghemuit pe caldaram, cu o prelata pe el, sa nu ajunga picaturile reci de ploaie pe hainele sale murdare si rupte, un batran scrie poezii. In jurul sau, ceea ce pare gunoi, sunt cateva dintre lucrurile care i-au mai ramas si de care se foloseste zilnic pentru a supravietui.

 

Intr-o zi o femeie a trecut pe langa el si a primit unul dintre poemele sale. De atunci, acea femeie a simtit nevoia sa-l ajute cu ceva. Orice gest nesemnificativ ar fi insemnat mult pentru el.

 

A inceput prin a-i crea o pagina de Facebook unde i-a publicat poeziile. Insa intr-o zi, ceva cu totul neasteptat s-a intamplat.

 

Barbatul fara adapost a fost descoperit de fratele sau, care a intrat pe pagina sa de Facebook intamplator. Cei doi au fost despartiti la nastere. De atunci, artistul din mijlocul strazii, nu mai este un om al strazii, ci face parte dintr-o familie iubitoare si alaturi de care continua sa traiasca.

 

Dar povestea nu se incheie aici. Poeziile sale urmeaza sa fie publicate, in sfarsit! Dupa atat amar de vreme, visele acestui om chinuit de viata par a se implini. Urmariti si voi, intreaga poveste in clipul de mai jos:

 

Comments

comments