Revista presei

Povestea terifianta a femeii vampir. Bea 1 litru de sange in fiecare zi: „Il prefer pe cel de om!”

Michelle, o femeie din California, a povestit în urmă cu trei ani, în cadrul unei emisiuni televizate că este dependentă de sânge. Povestea ei este pur şi simplu terifiantă.
Tweet

Femeie bea în fiecare zi un litru de sânge. Ea a povestit că preferatul ei este sângele de om, însă ca să îşi potolească setea alege şi sângele de porc sau de vacă.

Michelle lucrează într-un salon de tatuaje şi spune că dependenţa ei este asemănătoare cu cea a unei persoane care fumează, scrie dailymail.co.uk. Aceasta a mai povestit că bea sânge de când era adolescentă şi că nu poate avea o stare bună fără să facă acest lucru groaznic.

„Sângele este la fel de important ca apa pentru mine”, a spus Michelle, adăugând că bea sânge când citeşte, când se relaxează, când se uită la televizori, când pictează.

În plus, femeie a mai povestiti că şi atunci când face de mâncare preferă să adauge sânge. „Îl pun la supe şi fripturi. Îl prefer pe cel de porc în locul celui de vită. Este mai sărat, are consistenţa vinului”, a precizat femeia, care acum are 32 de ani, adăugând că a băut peste 4.500 de litri de sânge.

CITESTE SI >>>

Filme pentru adulti pe panourile publicitare dintr-un mare oras! Care a fost reactia soferilor

Cadavrul unei sirene esuate la malul oceanului A SOCAT O LUME INTREAGA

Acesti studenti au cumparat o canapea ieftina la mana a doua, care LE-A SCHIMBAT COMPLET VIATA! Ce au gasit ascuns in ea


Comments

comments