INTERNATIONAL

Poza care a emotionat milioane de mamici! Era ingrozita de cezariana, dar operatia le-a salvat vietile

Nu este incredibil, este ceva normal. Putem spune că acum aproape 100 de ani, dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva, nu ar fi supravieţuit nici mama şi nici bebeluşul. Micuţul din imagine are doar 3 zile de la naştere, iar fotografia a făcut 11 milioane de vizualizări, cele mai multe venind din partea mamelor.

Imaginea a fost realizată la trei zile după ce bebeluşul a fost născut prin cezariană, operaţie ce a fost obligatorie din cauza unor complicaţii ce au apărut în timpul naşterii.

CITESTE SI >>>

Misterul bebelusului care s-a nascut cu „ranile” lui Iisus Christos!

Unele fete se joaca CU PAPUSILE, altele FAC COPII: Cea mai tanara mama din lume ARE 9 ANI!

GESTUL INCREDIBIL pe care l-au facut aceste GEMENE IDENTICE in prima secunda de la nastere. A DEVENIT VIRAL PE INTERNET!

Mama care a dorit să rămână anonimă a pus poza pe reţelele de socializare, deoarece nu dorea şi chiar era îngrozită de operaţia de cezariană, doar că aceasta le-a salvat vieţile ambilor. Fotografia postată pe Internet a stârnit reacţii adverse din partea celor care nu au văzut niciodată o cezariană. Majoritatea mamelor au fost în totalitate de acord că orice femeie să poată face o cezariană dacă vieţile le sunt puse în pericol, dar au fost şi reacţii care au considerat poza ofensatoare, tocmai datorită faptului că operaţia de cezariană era foarte recentă şi nu „era frumoasă din punct de vedere estetic”.

Până la urmă s-a aflat identitatea mamei, ea se numeşte Helen Aller, are vârsta de 29 de ani, iar cel care a realizat poza a declarat următoarele:

„Am fotografiat-o pe această mămică în urmă cu ceva vreme şi mi-a povestit că ar fi îngrozită dacă ar face o cezariană. Saptamana trecută, a intrat în travaliu doar că doctorii i-au făcut o cezariană, pentru ca au aparut complicaţii. M-a rugat să vin şi să fac această fotografie, deoarece coşmarul ei s-a dovedit a fi ceea ce a salvat-o şi i-a salvat copilul. Fotografiile mele au de obicei 100 de vizualizari, nu mă aşteptam sş fie vazută de milioane.”

Foarte multe femei din întreaga lume au fost încurajate de această fotografie, ca să arate tuturor cicatricile lăsate de operaţiile de cezariană

Sursa: KanalD

Comments

comments