Revista presei

Poza cu aceşti doi chirurgi întinşi pe podea a cucerit internetul! Explicaţia fabuloasă

Medicii au toate motivele să fie mândri pentru faptul că își asumă responsabilitatea de a da viaţă oamenilor, indiferent de circumstanţe. Fotografia care prezintă cei doi medici întinși pe podea în costume chirurgicale şi purtând mănuşi a cucerit publicul.

Medicii, de la Fujian Medical University Union Hospital, din China, au efectuat o operaţie ce a durat 32 de ore, poate una dintre cele mai lungi intervenţii chirurgicale efectuate vreodată. Epuizaţi fizic în urma operaţiei, aceştia, pur şi simplu, s-au trântit la podea, chiar în sala de operaţie, iar fotografia lor a devenit virală.

CITESTE SI >>>

Descoperirea care va schimba istoria omenirii! Potopul lui Noe a avut loc în MAREA NEAGRĂ

L-a primit de la un prieten si a crezut ca e un ciocanel, asa ca s-a apucat de spart nuci. Cand a realizat ce era, i s-au inmuiat picioarele: „Cum de nu am murit pana acum?”

Povestea romancei care a facut dragoste cu 2000 de barbati, fara sa fie dama de companie! Toata lumea o stie

De fapt, au fost trei chirurgi, însă numai doi sunt văzuţi în poză. Cel de-al treilea medic a mers îndată să participe la operaţia unui alt pacient, scrie unica.md.

Specialiştii au operat pe creierul unui pacient timp de 32 de ore. Procedura a implicat trei chirurgi, asistaţi de şase anesteziologi şi cel puţin 8 asistente medicale.

Echipa medicală a salvat viaţa unei femei, în vârstă de 63 de ani, ce se internase cu dureri de cap severe, amorţeală în membre şi pierdere de conştiinţă timp de două ore.

Investigaţiile au arătat că pacienta suferea de hemoragie intracerebrală şi o serie de formaţiuni tumorale extinse în creier.

De aceea, procedura de intervenţie prin craniotomie a fost eminentă, iar operaţia a reuşit cu succes, raportează thetrendingfacts.com.

Sursa: Realitatea.net

 

Comments

comments