WOW

POZA INCENDIARA: UITE CUM ARATA PRINTESA DIANA LA 18 ANI!

Sursa foto: Dailymail

O fotografie cu Printesa Diana la 18 ani a fost facuta publica rascolind puternic trecutul celei mai frumoase si regretate femei a Angliei. Se pare ca poza a fost facuta intr-o camera dintr-un hotel din Elvetia in 1979 sau 1980, iar adolescenta de atunci, Lady Diana, se afla in compania unui tanar necunoscut.

Fotografia facuta inainte ca Lady Diana sa il intalneasca pe Printul Charles a fost scoasa la iveala de-abia acum, poza fiind in sotita de mentiunea „Not to be published” (A nu se publica!)

Diana statea pe un pat, iar in spatele ei un tanar isi rezema cartea de umarul acesteia, creand o atmosfera destul de intima intre cei doi. In spatele ei, pe pervazul geamului se zareste o sticla de wisky Johny Walker. Poza a fost surprinsa in timp ce Diana se afla intr-o vacanta, la Ski in Elvetia.

Potrivit Dailymail, identitatea fotografului nu este cunoscuta, dar se pare ca poza a fost vanduta initial publicatiei Daily Mirror pe 26 februarie 1981, cu doua zile inainte de casatoria Dianei cu Printul Charles.

Daca poza ar fi fost data publicitatii, mariajul dintre cei ar fi putut sa nu mai aiba loc! Cu toate acestea, jurnalistii de la Daily Mirror au considerat inadecvat sa publice o astfel de imagine si sa arunce in aer intreg Regatul Unit.

Comments

comments