Cand lumea a auzit ca „Omul forfece” s-a despartit de femeia alaturi de care si-a petrecut 14 ani din viata, toata lumea (in special amatoarele de pitiponceala de la Hollywood) a innebunit pe loc. Si nu de suparare pentru bietii amorezi, ci pentru ca charming-ul e „single”.

Fetelor…atacati!!!!

In consecinta de cauza, poza mai sus mentionata a devenit un viral instant. Nu stiu exact cine  a venit cu ideea geniala, dar poza arata exact ce scriam mai sus.

INFO BACKGROUND:

Johnny Depp s-a despartit de cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis dupa o relatie de 14 ani. Comunicatul de presa nu a facut decat sa anunte un fapt care era speculat de ceva vreme de presa internationala.

„Johnny Depp Ĺźi Vanessa Paradis s-au despărĹŁit pe cale amiabilă. Vă roagă să le respectaĹŁi viaĹŁa privată Ĺźi, mai ales, pe cea a copiilor lor”, a declarat agentul de presă al actorului american pe site-ul emisiunii de divertisment „Entertainment Tonight”, potrivit Gandul.info.

Vanessa Paradis, Ă®n vârstă de 39 de ani, Ĺźi Johnny Depp, Ă®n vârstă de 49 de ani, s-au cunoscut Ă®n 1998, la Paris, după ce actorul se despărĹŁise de modelul britanic Kate Moss. Cuplul a apărut Ă®mpreună Ă®n filmul „The Ninth Gate”, regizat Ă®n 1999 de Roman Polanski.

Cei doi au dat nastere la doi copii, Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Christopher, în vârstă de 10 ani, cu toate ca nu s-au casatorit niciodata.

Comments

comments