Tips&Tricks

Pozitia in care dormi dezvaluie lucruri nestiute despre tine! Obiceiurile și pozițiile de dormit pot spune multe despre personalitatea ta

Toți avem o poziție de dormit preferată, care ne ajută să adormim ușor și să ne simțim confortabil. Cu toate acestea, știați că există o legătură strânsă între poziția de dormit a femeilor și personalitatea lor?

Obiceiurile și pozițiile de dormit pot spune multe despre personalitatea noastră. Următoarele poziții de somn indică trăsături specifice de personalitate.

1. Dormitul pe spate (pozitia soldatului)

Dacă o femeie doarme pe spate, cu brațele pe lângă corp, înseamnă că femeia este liniștită, și se preocupă foarte serios de ea și de familia ei. Cu toate acestea, poziția aceasta de somn poate provoca probleme de respirație, în special sforăit, ceea ce duce la scăderea calității somnului. În general, această poziție este considerată cea mai bună pentru prevenirea durerilor de orice gen.

2. Dormitul în poziția fetală

Dacă o femeie doarme pe o parte cu genunchii trași spre piept, arată că este o persoană timidă, sensibilă și își face deseori griji. Aceasta este probabil cea mai frecventă poziție de dormit în rândul femeilor. Poziția fetală indică, de asemenea, că femeia tinde să supra-analizeze o problemă, cu toate că pare a fi o femeie puternică. Mai mult, femeile care obișnuiesc să doarmă astfel sunt calde, conștiincioase și organizate.

3. Dormitul pe burtă

Dacă o femeie doarme pe burtă, cu mâinile așezate sub sau în jurul pernei, indică faptul că este îndrăzneață, deseori irascibilăt și prea sensibilă la critici. Pe langa faptul ca aceasta pozitie de somn poate spori durerea de spate si gat, o saltea tare este esentiala. Mai mult, pentru a preveni durerile de spate și de gât, ar trebui folosită o pernă foarte subțire și moale.

4. Dormitul îmbrățișat

O femeie care doarme îmbrățișând o pernă este o femeie care prețuiește legăturile din viața ei. Aceste femei au tendința de a fi oameni plini de bucurie, de încredere, loiali și, probabil, prea deschiși cu alții.

Comments

comments