Previziuni CUTREMURATOARE: Romania va fi lovita de un seism de 8,3 pe Richter!

Parapsihologul Ioan Istrate, cel care a prezis tragedia de la Colectiv, anunţă că România va fi lovită de un cutremur de pământ, de 8,3 pe Richter. Istrate prezice şi o secetă cumplită. La rândul său, specialistul Gheroghe Mărmureanu afirmă că „viitorul mare seism va fi tip 1802”.

 

Ioan Istrate, cunoscut pentru previziunile sale, în special pentru anunţarea cutremurelor din lumea întreagă, vorbeşte în premieră despre un seism catastrofal care ar putea lovi ţara noastră.

CITESTE SI >>>

S-a deschis in Romania magazinul de unde poti sa cumperi ORICE, fara sa dai niciun ban

PREVIZIUNI TERIFIANTE: „Romania va fi cucerita la inceputul celui ce-al treilea Razboi Mondial”

Sa razi sau sa plangi? S-au închinat si au pupat ani buni oase de porci si de oi in loc de moaste -VIDEO

 

Parapsihologul a informat că seismul va avea magnitudinea de 8,3 pe Richter, pe direcţia Bârlad – Chişinău – Kiev – Moscova şi de 7,8 – 7, 9 spre Bucureşti, potrivit România TV.

 

„Şi în Bucureşti va fi ca în Nepal. Dupa mesajele mele de la ora actuala cutremurul va avea loc până în alegerile parlamentare”, a prezis parapsihologul.

 

Istrate a prezis şi secetă mare începând din luna iulie şi până în septembrie.  „Am mai spus: pregătiţi-vă alimente şi apă, medicamente, pentru că nu e de glumă. ”

Previziuni similare a făcut şi directorul onorific al Institutului de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu. „Viitorul mare cutremur va fi tip 1802,  cel mai mare, va fi de 7,9, deci cu efecte puternice. Aceasta înseamnă şi Moldova toată şi Focşani şi poate să fie şi Muntenia, Dobrogea, o parte”, a spus Mărmureanu

Sursa: RomaniaTv.net

Comments

comments

Author: johnyhilfiger