ACTUAL

Previziuni sumbre: UE SE DESTRAMA, iar Europa se va imparti in PATRU! Ce se va intampla cu Romania

Specialistii de la Institutul de Analize Geopolitice de la Stratfor sustin ca Uniunea Europeana, asa cum o stim astazi, nu va mai exista prea mult timp, in timp ce Romania va juca un rol important in lupta cu rusii.

Specialistii spun ca in urmatoarea decada tara noastra va face parte dintr-o alianta antiruseasca si va juca un rol important in strategia Washingtonului in regiune.

Raportul lansat de Instutul de la Stratfort, denumit „Previziunea Deceniului”, arata ca Romania este parte integranta dintr-o coalitie antirusesca sub conducerea Poloniei, coalitie care va avea un rol foarte important in ceea ce priveste retrasarea granitelor si recuperarea unor teritorii pierdute. Totodata, coalitia respectiva ava avea de castigat, datorita sustinerea SUA, astfel ca tara noastra si Varsovia vor deveni puncte importante de putere in zona de est a Europei

Alte previziuni arata ca Uniunea Europeana, asa cum o stim noi va disparea intr-o oarecare masura, continentul fiind impartit in patru. In urma faramitarii Europei Germania va avea de suferit, tara care isi bazeaza cresterea economica pe exporturile din blocul comunitar.

 

CITESTE SI >>>

N-o sa-ti vina sa crezi! Cati ani de PUSCARIE vei face daca dai kilometrajul masinii inapoi

INCREDIBIL! Orice roman poate obtine 15.000 de euro! UITE CUM

Destinul tragic al unei fete din Pakistan care a fost violata! Ce ii cer autoritatile familiei este DE NEINCHIPUIT [VIDEO DOCUMENTAR]

Nici in ceea ce priveste Rusia, previziunile nu sunt excelente. Specialistii de la Stratfort spun ca Regimul de la Moscova va slabi pe seama costurilor tot mai ridicate de razboi, scaderea pretului petrolului si tensiunile interne.

In ceea ce priveste tara noastra, Romania va avea de castigat de pe urma sustinerii Washington-ului, atatat din punct de vedere economic cat si social si politic.

„Atunci când o putere mondială intră într-o relaţie strategică cu un stat-partener, este în interesul acelei puteri mondiale să transforme economia acelei ţări pentru a deveni cât mai puternică şi mai stabilă atât social, cât şi militar. Polonia se va afla în această poziţie în raport cu SUA, la fel şi România”, mai spun specialiştii americani citati de RomaniaTV.net.

Comments

comments