Sanatate

Prezervativele pot dauna GRAV sanatatii!

Organizația Mondială a Sănătății, cel mai mare organism de protejare a săn[tății la nivel mondial atrage atenția asupra faptului că prezervativele pe care toată lumea le folosește și care sunt produse cu ajutorul unor susbstanțe chimice ar putea fi cancerigene.

OMS spune prin intermediul oamenilor de știință că MBT, substanța chimică cu care este adăugată în compoziția prezervativelor ar trebui adăugat pe lista substanțelor cancerigene.

Acest compus chimic este folosit în fabricarea mai multor obiecte de uz casnic, printre care și mănușile menajere de cauciuc.

Avertismentul este cu atât mai șocant cu cât, spun cei care au efectuat studiile MBT poate fi găsit și în cauciucul unor suzete pentru copii, în covorașele de cauciuc din parcuri, anvelopele mașinilor, benzile elastice sau ochelarii sau căștile folosite la înot, după cum precizează Adevărul.ro.

Concluzia a fost trasată la Lyon, Franța, de 24 de experți din 8 țări. Aceștia au spus că este „posibil cauzatoare de cancer”, plasând-o pe o treaptă mai jos decât țigările, azbestul sau alte substanțe cauzatoare sau favorizante de apariția cancerului

CITESTE SI >>>

Femeile care poarta chiloti tanga sunt in pericol! Uite ce pot sa pateasca

De ce se MASTURBEAZA barbatii, chiar daca sunt intr-o relatie

Cum iti dai seama cati parteneri a avut iubita ta

 

Comments

comments