ACTUAL

Profetiile CUTREMURATOARE ale Babei Vanga pentru 2016: Europa va fi invadata de musulmani…

Baba Vanga este o femeie din Bulgaria renumita in intreaga lume pentru previziunile sale incredibile. Femeia care a murit in anul 1996, cand avea 85 de ani vorbea despre o invazie musulmana in Europa/

Celebra prezicatoare, care a prezis unele dintre cele mai cumplite evenimente din ultimele decenii, cum ar fi prabusirea turnurilor gemene din New York si tsunami-ul din 2004, a prezis ca in anul 2016 va avea loc o mare invazie musulmana in Europa, dupa cum noteaza Mirror.co.uk

80% dintre previziunile Babei Vanga s-au adeverit

Baba Vanga a prezis ca anul acesta Europa va fi invadata de extremistii musulmani, aceasta prevestind initial si primăvara arabă care a izbucnit în 2010, pomenind despre acel an ca va incepe un „mare război musulman”.

Previziunile Babei Vanga despre invazia musulmana fac parte dintr-o previziune mai ampla, partial demonstrata. Aceasta a spus ca in 2010 va izbucni un mare razboi musulman, marcat in realitate de primavara araba si ca, tot in viziunea babei Vanga va continua a razboiul din Siria (care a inceput in 2011) si cu invazia musulmana din Europa din 2016. In final, Baba Vanga a prezis ca acest razboi se va incheia in anul 2034 cu infiintarea unui califat cu capitala la Roma.

Baba Vanga a murit in 1996, dar de-a lungul carierei sale de 50 a facut nenumarate predictii care s-au adeverit ulterior.

Adeptii ei sustin ca ar fi prezis tsunami-ul din 2004, precizand ca un val imens se va napusti asupra unei coaste mari si va acoperi oameni si orase facand totul sa dispara sub apa.

Profetiile ei mai spun ca pana la sfarsitul anului 2016 Europa va inceta sa mai existe, continentul fiind lasat pustiu. Cel putin aceasta previziune este una care din punct de vedere logic nu ar putea sa se intample decat in urma unui cataclism de proportii uriase.

Cu toate ca unele profetii s-au adeverit, altele au fost doar vorbe. Baba Vanga a mai prezis si iminenta sfarsitului lumii in anul 2015.

CITESTE SI >>>

Predictia HALUCINANTA a lui Nostradamus despre cel de-al III-lea Razboi Mondial: “Va incepe cand Camila va bea apa din Dunare”

Profetia APOCALIPTICA a lui Nostradamus pentru 2015! Va lovi Lumea Noua

Profețiile Baba Vanga care s-au adeverit

  • Încălzirea globală și tsunami-ul din 2004: În anul 1950, Baba Vanga susținea că „regiunile reci vor deveni calde și vulcanii se vor trezi”. Mai mult, aceasta vorbea despre un „val uriaș” care urma să „acopere o coastă mare, plină de oameni și orașe, iar totul va dispărea sub apă”. Oamenii au asociat această previziune cu tsunami-ul provocat de un cutremur în Oceanul Indian, care a avut loc în 2004.
  • Atacul Turnurilor Gemene de la 11 septembrie: În 1989, Vanga îi avertiza pe americani că vor fi atacați de „două păsări de oțel”. Unii cred că se referea la cele două avioane care au doborât Turnurile Gemene la 11 septembrie 2001.
  • Alegerea lui Barack Obama președinte: Se pare că Baba Vanga a prevăzut și faptul că cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii va fi afro-american. Mai mult, clarvăzătoarea a avertizat că acesta va fi „ultimul președinte al Statelor Unite”.

Comments

comments