INTERNATIONAL

Pustiul care a murit timp de 20 de minute, spune ca s-a intalnit cu Iisus! O poveste incredibila

Un tanar din SUA sustine ca a avut parte de o moarte clinica, timp in care l-ar fi cunoscut pe Iisus Hristos. Moartea lui temporara ar fi durat 20 de minute.

Zach Clemens este originar din Brownwood, Texas. Baiatul a lesinat intr-o zi la scoala, in sala de sport,  si a fost transportat de urgenta la spital. Medicii au incercat sa-l resusciteze pret de 20 de minute, insa fara niciun rezultat. Baiatul nu mai avea puls.

CITESTE SI >>>

Credea ca este doar o raceala trecatoare! Cand a ajuns la control, medicii i-au dat o veste DEVASTATOARE

Imaginea care a RUPT INIMILE a milioane de oameni! Batranul pe moarte isi tine stranepotul in brate

Descoperire ULUITOARE! Cat dureaza viata dupa moarte

Cu doar cateva clipe inainte de a i se declara decesul, pulsul lui Zach a revenit la normal ca prin minune. Ulterior, baiatul si-a recapatat cunostinta.

Zach a venit apoi cu declaratii uluitoare. Acesta precizeaza ca exact in clipa in care pulsul sau urma sa revina la normal „a plutit in sus catre Iisus, iar el si-a pus mana pe umarul meu si mi-a spsu ca totul o sa fie bine si sa nu-mi fac griji.”

Zach Clemens locuia în Brownwood, Texas și avea doar 17 ani atunci când, în sala de clasă a liceului unde studia, a leșinat și a fost dus de urgență la spital fără puls. Medicii au încercat să îl reususciteze timp de 20 de minute pe tânărul fotbalist, dar, din nefericire, fără succes.

Pe Zach îl mai despărțeau doar câteva minute de la a-i fi pronunțat decesul, atunci când, brusc, pulsul lui a revenit. Tânărul a fost apoi transportat la un spital de copii, acela fiind și locul unde și-a recăpătat cunoștința.

Băiatul a posvestit ulterior ceva incredibil: exact înainte ca pulsul lui să revină la normal a avut o viziune: ,,Am plutit în sus către Iisus iar ei și-a pus mâna pe umărul meu și mi-a spus că totul o să fie bine, și să nu îmi fac griji”.

Baiatul sustine ca si-a dat seama ca persoana care i-a vorbit in timp ce era in moarte clinica este Iisus datorita parului lung al acestuia si a barbii foarte dese.

In timp cee unii omanii pun sub semnul intreebarii experineta mistica a lui Zach, parintii lui cred cu tarie ca acesta chiar l-a vazut pe IIsus si ca datorita Lui baiatul lor traieste si este in afara oricarui pericol.

La scurt timp de la incident, Zach a fost externat si si-a reluat cursurile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Sursa: DailyMail.co.uk

Comments

comments