PENIBIL

Realitatea TV sufera de scenarita cronica. A inscenat lesinul unei batrane. VEZI AICI DOVADA!

Lesinul de la Urlati, care trebuia sa induioseze inimile telespectatorilor de la Realitatea TV s-a dovedit a fi o mare farsa. Cel putin asa se arata in clipul postat pe internet care a strans pana acum mii de vizualizari si polemici.

Reporterul Realitatea TV, Laura Calciu se afla vineri la Urlati in mijlocul a catorva zeci de persoane care protestau impotriva desfiintarii spitalului din localitate. Clipul postat pe internet arata cum reporterul ii face cu mana ca sa se apropie, femeii care urma sa se prabuseasca pe caldaram. La doar cateva secunde dupa, femeia care in fundal aplauda si se simtea foarte bine, cade ca stana de piatra printre picioarele oamenilor, chiar in fata camerei de luat vederi.

Dupa ce scenele au fost transmise in direct pe Realitatea TV, stirea a fost preluata de mai multe posturi tv si postata pe Youtube, moment in care au inceput sa apara si primele indoieli in legatura cu autenticitatea lesinului aducator de audienta de la postul de televiziune mentionat.

Dupa ce femeia lesina, reporterul, care probabil credea ca nu se mai afla in cadru, se uita la cameraman cautand parca o confirmare din partea acestuia ca totul a iesit cum trebuie. Pe de alta parte, ceilalti oameni stransi in jurul femeii aveau alte preocupari: o batrana striga in microfon ca mor oamenii, iar primarul privea pasiv scena, in loc sa incerce sa o ajute pentru a se ridica de pe jos.

Desi trecusera doar 25 de secunde de la impactul femeii cu asfaltul, un agent al politiei locale apare in cadru si spune ca a sunat deja la 112. Potrivit Adevarul.ro, apelul la 112 a durat mai bine de 50 de secunde si a fost dat de catre un alt agent de politie.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante, insa directorul serviciului de ambulanta Prahova a declarat pentru Adevarul ca batrana era constienta, avea puls normal si tensiune normala.

Comments

comments