Remedii naturale de intarire a muschilor vaginali, pe care s-ar putea sa le ai in casa

O problemă comună de sănătate a vaginului este pierderea elasticității sale, o problemă care afectează viața de cuplu. Sigur că a avea un vagin strâmt are nenumărate avantaje în ceea ce privește viața intimă, iar femeile ar trebui să știe că există sfaturi care le pot ajuta în această privință.

Din fericire, există și remedii naturale, care pot stramta muschii zonei intime. Ingredientele sunt naturale, astfel că nu afectează această zonă extrem de sensibilă a organismului și sunt indicate și în alte afecțiuni, cum ar fi secrețiile vaginale sau mirosul neplăcut.

CITESTE SI >>>

Semne care arata ca aveti un vagin bolnav! Iata ce puteti face pentru a-l mentine sanatos

3 metode de a scapa de MIROSUL NEPLACUT din zona intima! Functioneaza GARANTAT

Roseata si mancarimi in zona intima! Iata de ce nu trebuie sa ignorati niciodata aceste simptome

Cum știu dacă am vagin lăsat?

Cel mai simplu test care vă asigură acest lucru constă în introducerea a 3 degete înăuntru! Poate părea o babrbarie, dar rezultatul este concludent! În cazul în care nu există nici o rezistență, atunci aveți vaginul lăsat, iar mușchii săi nu mai reacționează ca pe vremuri.

Încercați să contractați muschii vaginali prin punerea degetul arătător înăuntru. În cazul în care degetul nu poate ținut de mușchi, atunci aveți cu siguranță o problemă. Semnul final al vaginului lăsat este daca întâmpinați dificultăți în a obtine un orgasm sau daca partenerul dvs se plânge că nu are plăcere și satisfacție în pat.

Cum să îmi întăresc mușchii vaginali și să scap de candidoză și miros neplăcut din zona intimă

Există câteva remedii naturale cu care combateți toate problemele menționate mai sus, iar unele dintre ele s-ar putea să le aveți chiar în bucătăria voastră:

Aloe Vera – previne iritația și senzația de uscăciune, ameliorând diferite probleme genitale. Totodată, aloe vera întărește mușchii din zona intimă dacă este folosită constant.

Frunza de stejar – este un remediu foarte puternic, care lubrifiază și netezește pielea din zona intimă, dar are și rolul de a întări mușchii din acea zonă.

Agrișe – fierbeți-le și se turnați amestecul într-o sticlă, aplicând în zona intimă, în fiecare zi când faceți duș. Supletea si elasticitatea vaginului va fi restabilită rapid.

Peuraria Mirifica – o plantă din Tailanda care este folosită adesea pentru mărirea sânilor, este bună și pentru întărirea mușchilor intimi

Curcuma comosa – este o specie de plante înrudită cu ghimbirul, care este cunoscută pentru efectele sale incredibile de întărire a pereților vaginului. Găsiți extrct din această plantă în comerț.

Cohoșul negru – este o plantă originară din America de Nord, care ajută la tonifierea pielii și, în prezent, este studiată pentru potențialele efecte benefice asupra menopauzei. Spălăturile cu această plantă funcționează în special la femeile de peste 50 de ani.

Hamamelis – un arbore nord-american cunoscut pentru capacitatea sa de a trata infecțiile vaginale, în special candidoza. Frunzele sale sunt utilizate și în întărirea vaselor de sânge, iar folosite sub formă de infuzie ajută la întărirea mușchilor vaginali

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger