Un crocodil enorm, despre care se presupune ca ar fi mancat patru oameni dintr-un sat din Uganda a fost capturat.

Crocodilul, care cantarea o tona, a fost capturat de catre Autoritatea pentru Animalele Salbatice din Uganda, dupa ce au vanat creatura timp de 5 zile in satul Kakira, in districtul Jinja din estul Ugandei, scrie Metro.co.uk.

 

A fost ademenit cu carne prinsa intr-un carlig, inainte ca 100 de localnici sa se uite si sa se minuneze de dimensiunile crocodilului.

 

This picture taken on March 31, 2014 shows residents of the Kakira village, in the Jinja District of eastern Uganda, gathering to look at a crocodile after it was captured by Uganda Wildlife Authority (UWA) staff. AFP PHOTO / Peter BUSOMOKEPETER BUSOMOKE/AFP/Getty Images

Localnicii au apelat la Autoritatea pentru Animalele Salbatice din Uganda (UWA) pentru a vana crocodilul, dupa ce un localnic a fost ucis de crocodilul gigant, a precizat Sulani Tumanya, un oficial al UWA.

Reptila gigant se presupune ca ar fi ucis patru pescari de-a lungul lacului Victoria si a ranit multi alti oameni. Aceasta a fost prinsa si transferata pe suprafata Murchison Falls National Park.

 

Comments

comments