Romanca din diaspora critica DUR medicii din Marea Britanie și îi LAUDĂ pe cei din România: „Mă înclin în fața lor”

Ioana Foltache este o româncă ce s-a stabilit cu familia în Marea Britanie. Aceasta are un băiețel de câteva luni, iar într-o postare pe Facebook critică dur sistemul sanitar din Marea Britanie.

De asemenea, româncă îi ridică în slăvi pe medicii români. Citiți mai jos mesajul emoționant postat de Ioan Foltache.

“Atunci când o să vă mai doriți să criticați cadrele medicale și sistemul sanitar din România, poate ar fi bine să vedeți ce înseamnă să fii pacient plătitor de taxe in UK!

Să știi că mori de durere și medicul să îți spună că totul este Ok, că totul este normal…să ceri ecograf și să dureze o lună până îți vine programarea acasă, și încă o luna pană îți citește ecograful. Nimeni nu îți recomandă nimic, nimeni nu stă de vorbă cu tine să te liniștească!

Să te duci cu febra 41 și să nu îți recomande măcar un paracetamol…să te duci cu multiple probleme de sănătate și să îți spună ca trebuie să îți faci programare pentru fiecare! Să mergi la privat si să te coste 450£ , consultația, ecograful și analizele de sânge!

CITESTE SI >>>

Atentie! Alocatiile copiilor celor care lucreaza in strainatate vor fi taiate!

In Marea Britanie-primele 10 tari din UE- se traieste cel mai PROST! Studiu SOC

Klaus Iohannis: Diaspora trebuie sa devina prioritate nationala

Să fiți mândri că sunteți în România și să nu mai arătați cu degetul spre medicii, care vă oferă consultații chiar și la telefon. Cu bune cu rele, măcar se uită cineva la tine! Chiar dacă te pune să cumperi și seringile, bucură-te că se dau peste cap să te facă bine.

La ce folos că aici saloanele sunt moderne și super dotate, daca până ajungi la spital mori cu zile! Mândră că sunt român și că am lucrat cu oameni mai presus de profesie! Mă înclin în fața acestor medici!”, e mesajul postat de Ioan Foltache pe Facebook, informează site-ul stiridiaspora.com.

 

Sursa: Evz.ro

Comments

comments

Author: johnyhilfiger