Tips&Tricks

S-a dat cu acest lichid la subrat! Cateva minute mai tarziu, ceva spectaculos s-a intamplat

Este incredibil cum unele produse pe care le avem în baie pot să aibă așa o arie mare de întrebuințare în întreaga casăși, este cu atât mai surprinzător, că foarte multă lume nu știe acest lucru.

Vă prezentăm mai jos un truc pe care foarte puțină lume îl știe dar care poate să facă minuni. Produsul la care facem referire este unul dintre cele mai întrebuințate la albirea dinților din întreaga lume.

CITESTE SI >>>

A luat un sul de hartie igienica si a turnat otet pe el! Wow, te scapa de orice probleme

A pus o cireasa pe gura unei sticle! Trucul e GENIAL! Cum de nimeni nu s-a gandit pana acum?

A pus in fiecare seara un prosop ud pe pervazul geamului! Motivul e genial! Vei face si tu la fel

De la aplicarea sa la subraț, până la folosirea lui pentru îndepărtarea țânțarilor, Listerine este produsul bun la toate.

De ce Listerine?

Cu toate că oamenii asociază Listerine cu igiena orală, această apă de gură este la îndemână în numeroase situații. Mai mult, probabil puțină lume știe că Listerine a fost inventat în anul 1879 și inițial a fost întrebuințat ca antiseptic chirurgical, iar de-a lungul istoriei a avut tot felul de întrebuințări. De-abia în anul 1970 a fost patentat ca apă de gură.

Așadar, Listerine este o alternativă excelentă pentru rollon-ul pe care îl folosim la subraț. Listerine elimină cu eficiență bacteriile care apar în acele zone sensibile și care produc mirosul neplăcut de transpirație. Luați o dischetă demachiantă și aplicați câteva picături de Listerine, apoi stergeți-vă la subraț. 

2. Înmuiați-vă picioarele în Listerine

Faptul că a fost folosit pe vremuri ca antiseptic poaet să ne creeze o impresie cât de util este acest lichid în dezinfectare și eliminarea infecțiilor. Astfel, Listerine este perfect pentru eliminarea eventualelor ciuperci care apar în special în zona unghiilor.

3. Folosiți-l pentru a curăța toaleta

Adăugat în vasul de toaletă, Listerine poate să elimine cu succes mirosul neplăcut și să dezinfecteze.

4. Combateți mușcăturile de insecte

Orice pată roșie de pe piele, eventual dureroasă provocată de o mușcătură sau o înțepătură de insecte poate fi combătută cu succes de Listerine.

5. Spălați-vă părul cu el

Puțini știu că la un moment dat Listerine a fost folosit în tratamentul pentru combaterea mătreții. Deși nu a avut mare succes, cei care l-au folosit astfel, îl recomandă cu căldură. Aplicați Listerine pe păr și masați cu grijă pentru a ajunge la rădăcina părului. După câteva spălări, mătreața va dispărea complet.

6. Te ajută să scapi de purecii animalelor

Decât să folosești spray-uri sau prafuri pentru eliminearea purecilor pe care îi are animalul tău de companie, mai bine încearcă să-i speli blana cu o soluție făcută din Listerine. Proprietățile sale antiseptice vor ajuta la eliminarea insectelor supărătoare.

Comments

comments