PARENTING

S-a decis, în sfârșit! Mamele primesc 2.000 de lei de la Primărie, pentru a-și crește copiii! Veste INCREDIBILĂ asteptata de zeci de mii de mamici. Legea a fost ADOPTATĂ

Proiectul care presupune susținerea financiară a femeilor însărcinate din România a fost adoptat. În urma deciziei, graviduțele vor urma să primească 2.000 de lei, împărțiți în câte două vouchere.

Consiliul General al Municipiului București a adoptat proiectul intitulat „Primăria Capitalei vine în sprijinul femeilor însărcinate!”

Conform acestuia, femeile însărcinate, cu domiciliul sau reședința în București, vor beneficia de vouchere în valoare de 2.000 de lei. Suma este destinată cheltuielilor girate înspre analize medicale nedecontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Primul dintre cele două vouchere va fi primit după ce cererea a fost procesată, iar al doilea va fi primit în a șasea lună de sarcină. Pentru ambele vouchere, este nevoie de adeverințe medicale, scrie HotNews.

De asemenea, tot astăzi a fost aprobat și suportul financiar de 13.800 de lei pentru cupluri infertile, în vederea efectuării de fertilizare în vitro.

Comments

comments